29 Ağustos 2022 Pazartesi

TFF BAL LİGİNDE GRUBUNU ÖĞRENEN KAVACIKSPOR, STADINA REKLAM PANOLARI ALACAK


TFF Bölgesel Amatör Ligde Beykoz İlçesini temsil eden Kavacıkspor'da 2022-23 Sezonunda yer alınacak grubun belli olmasının ardından yoğun mesai harcanıyor...

2021-22 Sezonunda müsabakalarını oynadığı Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadına aldığı reklamları bu sene sayısını da arttırmak isteyen yönetim Kavacık ve Beykozlu işadamlarının kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Kendi yağı ile kavrulan bir kulüp hüviyetindeki Yeşil-Beyazlı ekip diğer yandan da tabiri caizse "Çamsakızı çoban misali " forma ve atkı, flama satışları için proje çalışmasına da başladı.




Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz ise gruplarının belli olması sonrasında futbolcularının dikkatini çekerken, " Özellikle gruptaki İstanbul takımlarını yakından takibe alacağız. TFF Bölgesel Amatör Ligin statüsü ortada. Tabii ki onlar da bizi takip etmeye başlayacaktır. Şartlar ne olursa olsun hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Biz gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyuz. Bu sezon için daha önce formamızı giyen isimler de dahil olmak üzere nokta transferler yaptık. Takıma sponsor bulma yolunda ise temaslarımız devam etmekte. Kavacık Bölgesi geneline bakıldığında Türkiye çapında birçok firmanın merkezinin burada olduğunu görmek mümkün ancak sıkıntımız onlara ulaşabilmek..." diye konuştu.

Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında Misafir takım tribünü tamamlanırken, çalışmalar protokol tribünü yapımına kaydırılmış durumda. İlk lig karşılaşmasına kadar statta tüm çalışmaların tamamlanmış ve örnek bir stat hüviyetine sahip olmak amaçlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder