29 Ağustos 2022 Pazartesi

KELLE İBRAHİM TURNUVASI FUTBOLCULARI EMİN ELLERDE!


Hafta sonunda Gümüşsuyuspor Tesislerinde başlayan Kele İbrahim Msterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında sağlık işleri Mehmet Ali Tomar'a emanet...

Halen TFF Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kavacıkspor'da da görev yapan deneyimli isim, hafta sonunda oynanan 4 karşılaşmada görevini ifa etti.

İstanbul Amatör Liglerinin deneyimli isimlerinden olan Mehmet Ali Tomar, aralarında Beykoz 1908 A.Ş. Takımının da olduğu kulüplerde görev yaparken birçok kez acil anlardaki başarılı müdahaleleri ile medyada yer almış idi.




Mehmet Ali Tomar'ın gençlere de bir tavsiyesi var, " Gidin bir kurumdan sertifikanızı alın , kendinizi işinize adayın bu meslekte iyi yerlere gelebilirsiniz...ama mutlak surette bu alandaki yenilikleri yakından takip etmelisiniz, çeşitli kurumlar tarafından düzenlenen ilk yardım seminer ve programların takip edin. Yapacağınız pratikler zaten zaman karşı bir yarış içerisinde iken size çok fayda sağlayacaktır "diye konuştu. 

10.Geleneksel Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında tüm maçlardan önce futbolcuları toplayan ve bilgiler veren Tomar, yeri geldiğinde futbolcular o anın sıcaklığından itiraz etse de oyuncuların saha kenarına alınması önermekte.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder