2 Eylül 2022 Cuma

PAŞABAHÇESPOR U16 TAKIMINDA HEDEF HEM ŞAMPİYONLUK HEM DE GÜZEL FUTBOL


Altyapı anlamında İstanbul Amatör Liglerinde adeta bir fabrika niteliğine sahip olan Paşabahçespor Futbol Akademisi Takımları ile yeni sezondan oldukça umutlu görünüyor.

Bu sezon ilk altyapı lig maçları U16 Yaş Grubu ile başlayacak iken Boğaziçi ekibinde Teknik Sorumlu Zafer Keleş Yönetiminde antrenmanlar devam etmekte.




Yeşil-Kırmızlı ekibin gençleri antrenmanlarda Zafer Hocalarının bir dediğini iki etmiyor...her takım gibi yeni sezondan umutlu olduklarını söyleyen Zafer Keleş Hoca, " Tabii ki önceliğimiz şampiyonluk ancak, bunu yaparken de tribünlerden izleyenlere bu maçı izlemeğe değdi dedirtmek istiyoruz. Göze hoş gelen bir futbol ortaya koyma niyetindeyiz. Ben antrenmanlarda futbolcularıma bunu sürekli hatırlatmaktayım. Bu sene kadromuzda yer allan genç arkadaşlarımız kendilerine iyi bakmış, her birinin hedefi var ve bunun için Paşabahçespor'da olmaktan dolayı da çok mutlular." şeklinde konuştu.



Paşabahçe Spor Kulübünden bu güne değin profesyonel hatta Süper Liglerde forma giyen birçok yeteneğin ortaya çıktığını anımsatan Zafer Keleş, bu durumun da aileler için kendi kulüplerini tercih etmelerinde ana etken olduğunu ve çocuklarını gönül rahatlığı ile gönderdiklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder