2 Eylül 2022 Cuma

GÜMÜŞSUYUSPOR'DA YARDIMCI ANTRENÖR TAYFUN ŞİRİN OLDU


İstanbul 1.Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Gümüşsuyuspor'a Teknik Kadroda bir değişim yaşandı. 

Yeşil-Beyazlı ekipte 2022-23 Sezonunda Futbol Takımlar Teknik Sorumlusu Kamil Çolak'ın kadrosunda bulunan Yardımcı Antrenör Yaşar Can, işyerinde yaşanan yeni görev ve sorumluluk değişimi sonrasında yeterince vakit ayıramayacağı için görevden affını istedi.

Gümüşsuyuspor Yönetim Kurulu ve Teknik Kadronun yaptığı değerlendirmelerin ardından aynı göreve yani A Takım Yardımcı Antrenörlük pozisyonundaki göreve Tayfun Şirin getirildi.

Tayfun Şirin Gümüşsuyuspor Camiası için yabancı bir isim de değil gerek Futbol Okulunda gerekse de diğer görevleri ile Beykoz ekibinde görev ve sorumluluk üstlenmiş bir isim.




Beykoz 1908 Takımı ile aktif futbolculuk döneminde Genç Takım Şampiyonluğunda büyük payı olan futbolculardan olan Şirin daha sonra A takımda da görev yapmıştı. Paşabahçespor Takımı ile de başarılı sezonlar geçiren İstanbul Şampiyonluğu Finali yaşayan Tayfun Şirin, Kamil Çolak'ın göreve başladığı günde itibaren Gümüşsuyuspor camiası içine dahil olmuş idi.

Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kurtuluş yeni görev değişikliğinin camialarına hayırlı olması dileğinde bulunurken, " Tayfun Şirin bize yabancı biri değil, son yıllarda kulübümüz için yoğun mesai harcayan isimlerin başında gelmekte idi. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Tayfun Hocaya verdiğimiz yeni görevi ile en doğru tercihi yaptığımız fikrindeyim " diye konuştu.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder