30 Ağustos 2022 Salı

BEYKOZ BELEDİYESİ HENTBOLDA ESKİŞEHİRDEKİ TURNUVADA ŞAMPİYON OLDU


THF Erkekler Hentbol Süper Ligi için takımların hazırlıkları devam ederken, geçen sezonun Türkiye Kupası Şampiyonu unvanlı takımı Beykoz Belediyespor yeni sezon öncesinde  Eskişehir'deki Turnuvada yaşadığı şampiyonluk ile moral-motivasyon depoladı.

Eskişehir Porsuk Spor Salonunda 4 gün süren ve 5 takımın katılım sağladığı 2.Ulusal Yunus Emre Hoşgörü Hentbol Turnuvasında çıkmış olduğu 4 maçı da galibiyetle kapatan Boğaziçi Ekibi şampiyon oldu.

Mesut Ilgın Yönetiminde müsabakalara çıkan Boğaziçi ekibi ilk maçında Bursa Nilüfer Belediyespor ile karşı karşıya gelip mücadeleden 35-32 galibiyetle ayrıldı.

Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı turnuva kapsamında 2.müsabakasını Eskişehir Temsilcisi Mihalıççık Belediyespor'u 34-31 yenmesini bildi.

Beykoz temsilcisinin bir sonraki rakibi Muğla ekibi Köyceğiz Belediyespor olurken oldukça başarılı bir maçın ardından salondan 40-32 galip ayrıldı.

Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı turnuvanın son gününde Hatay Büyükşehir Belediyespor Takımı ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 34-30 kazanan Beykoz temsilcisi böylece tüm maçlarını kazanıp şampiyon oldu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder