29 Şubat 2024 Perşembe

BBP ADAYI MURAT ARDA, " BELEDİYEDE BELLİ MAKAMLAR DIŞINDA ÖZEL ARAÇ KULLANIMI OLMAYACAK "


Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Beykozlu vatandaşlarla yapmış olduğu birebir görüşmelerden çıkardığı talepleri gündeme taşımaya başlayan Arda'ya geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu " Beykoz Ana yolları etkinlikler dolayısı ile kapatılmayacak " cümlesinden sonra yoğun teşekkür mesajları geldi.




Murat Aydın " Bu kadar sorunlar yumağı içindeki bir ilçede vermiş olduğumuz bir proje mesajımız bile vatandaşlar nezdinde büyük karşılık bulmuşsa ilçe belediyesi biz nerede hata yaptık diye düşünmeli. Siz en işlek cadde üzerinizde etkinlik yaparken 1000 kişiyi eğlendireceksiniz diye 100 bin kişiyi mağdur etmeye hakkınız yok. Beykoz Belediyesi etkinlik alanı kesinlikle trafiği aksatmayacak bir yere çekilecek. Aracı ile acile giden vatandaşın 5 dakikadan fazla çile çekmesinin vebaline kesinlikle ortak olunamaz. Bisiklet yarışları bu ilçenin çilesi haline gelmeyecek " dedi.




OLABİLDİĞİNCE ESNEK DAVRANACAĞIZ

Murat Arda yapmış olduğu son değerlendirmede, " Bugün Beykoz'un kanayan yarası ne İmar problemleri...bu Genel ve Yerel İktidarlarının işbirliği, ortak çalışması ile olur. Artık Beykozlular bu işe kesin çözümler beklemekte. Vakit daraldıkça daraldı, Beykozlular gelecekteki konumlarının netleşmesini istemekte. Uzun yıllardır 250 bini aşamayan bir ilçeden bahsediyoruz. Biz yönetime geldiğimiz anda vatandaşlar ile ortaklaşa hareket edip sınırları da zorlayabildiğimiz kadar zorlayıp evlerinde tadilat, iç mekanlarındaki düzenlemelere esnek davranacağız. Mutfağını kırıp yenilemek isteyenlerin atıklarını görüp evlerine bir suçlu gibi girmeyeceğiz. Binalarındaki nispeten büyük oda duvarlarını kırıp, mecburen yeni alanlar, küçük de olsa oda açmak isteyenlerin kapısına dayanmayacağız. Birileri bir sokakta 2 kat çıkıyor diğeri eski mutfağını değiştiremiyorsa ortada olan bu soruna nokta koymak adaletli olmak şart. " diye konuştu.




BU KADAR ZOR DURUMDAKİ İNSAN VARKEN 15-20 KİŞİ İÇİN PROGRAM YAPILMAZ

" Beykoz Belediyesinde bir müdürlüğün bütçesinin son kuruşuna kadar o müdürlük için harcanmasının belki kanunlarda mecburiyeti olabilir ancak bunun farklı alanlarda kullanılması da sağlanabilir.  Örneğin Beykoz Belediyesinin Kültür Müdürlüğünün bütçesi her ilçede programa yapan kadrolu programcılara!!! ki 15-20 kişinin takip ettiği programlar olmakta harcanacağına, bu kadar sıralı yoğun takip edilmeyen, halka ücretsiz, programcıya ücretli etkinlikler yaptırılacağına ilçede o kadar çok ihtiyaç sahibi insana katkıda kullanılabilir. Bunun mutlak şekilde bir esneklik payı bulunur! " diye konuşan BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda Beykoz Belediyesinin mevcut yönetiminin yapmış olduğu bazı çalışmaları çok olumlu bulduklarını ve devam ettireceklerini söyledi.





İYİYE İYİ, GÜZELE GÜZEL DEMEKTEN ÇEKİNMEYİZ

Murat Arda açıklamalarının devamında " Biz körü körüne suçlayıcı bir dil kullanılması taraftarı değiliz, iyi olan iyi, güzel olana güzel deriz. Belediye Başkanlarını İthal, Kayyum diye küçümseyici bir ifadeleri kesinlikle kullanmayız. Örneğin Okul ve İbadethanelerin düzenli temizlenmesi, tuvaletlerin hijyen sağlanacak şekilde kullanılmasına kim hayır kötü diyebilir? ancak bunu derken de Belediyede diğer alanlarda hiçbir tasarruf tedbirleri alınmıyor ise belli başlı müdürler dışında araçlar kullanıma açık ise garaja çekilmiyor ise bunun vebali vardır. Harcanan her kuruşta Beykozluların hakkı vardır. Biz göreve geldiğimiz anda çok sıkı tasarruf tedbirleri uygulayacağız. Kalem, kalem tespit ettiğimiz harcamaları en alt seviyelere çekeceğiz " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder