27 Şubat 2024 Salı

ÇİĞDEMSPOR BAŞKANI UĞUR GÖKDEMİR CHP LİSTELERİNDEN BELEDİYE MECLİS ADAYI OLDU


Cumhuriyet Halk Partisinden Beykoz Belediye Meclis Adaylı olan Beykoz Çiğdemspor Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir yapmış olduğu ilk açıklamasında ilçe spor camiasının sorunlarını yakından bildiğini ve çözüm önerilerinin de olduğunu söyledi.

Beykoz İlçesindeki en genç spor kulübü başkanları arasında yer alan Gökdemir oldukça renkli kişiliği ile camiada sevilen bir sima olmuş durumda.

Kulüp Başkanı olduğu ilk sezon müsabakalarını oynadıkları Paşabahçe Stadına kadın-kız futbolseverlerin de maç takibi yapıp heyecana ortak olmalarını sağlayan ve bu görüntü ile pek çok genel ve yerel medyaya haber konusu olan Gökdemir kadın taraftarların olmazsa olmazları olduğu kanaatinde.

Beykoz İlçesindeki tek Kadın Futbol Takımı olan Rüzgarlıbahçespor Takımının ilçede yalnızlaştırıldığına vurgu yapan Gökdemir,İlçenin gururu olan bu anlamda tek takımı özelliğine sahip Rüzgarlıbahçespor ve daha sonra ortaya çıkacak örneklerinin en büyük destekçisi biz olacağız. Beykoz Belediye Başkanlık seçimini kazandığımız anda bunun pozitif ayrıcalıklı yansımalarını fazlası ile göreceksiniz “ dedi.



BEYKOZ 1908 İLÇENİN OLMAZSA OLMAZIDIR

Beykoz İlçesinde Spordan bahsedilecekse iki Asırlık Çınarın yani Beykoz 1908 ile Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulüplerinin çak farklı ve anlamlı bir yeri olduğuna vurgu yapan Gökdemir, “ Özellikle Beykoz 1908 Spor biz bu kulübümüzü nasıl eski parlak günlerine döndürebiliriz bunu çok iyi okumak ve çalışmak lazım. Muhakkak Profesyonel Liglere döndürecek kalıcı hamleler yapmak gerek. Beykoz Belediye Seçimlerini kazandığımız anda spor açısından ilk yapılacak, üzerinde yoğunlaşılacak konu da bu olacaktır. Şunu da ifade etmek isterim ki son 10 yıllık Ak Parti İdaresindeki Beykoz Belediyesi bu konuyu çözmek hiç istemedi. Adeta Beykoz Spor Kulübü ve Başkanı gündemde olsun ki biz dikkatleri dağıtalım havası hakim oldu. Biz bu şekilde bir yolu kesinlikle izlemeyeceğiz. Önümüzde özellikle de şahsen üzerinde yoğunlaştığım detayları ileriki süreçte kamuoyuna aktaracağız. Öte Yandan yine İlçenin bir diğer Asırlık Çınarı olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünün kalıç bir yere, tesise kavuşabilmesi için çok güçlü şekilde mesai harcayacağımız ifade etmek isterim “ dedi.



Uğur Gökdemir'in 31 Mart'a kadar spor camiasına ilişkin görüş ve projelerini peyderpey ilçe kamuoyuna aktarması bekleniyor.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder