29 Şubat 2024 Perşembe

SELİM ŞİMŞEK, " BEYKOZLU FUTBOLSEVERLERİ MAÇIMIZA BEKLİYORUZ "


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun Lideri Beykoz İshaklıspor'da Yarın ( Cuma ) oynanacak Şile Yıldızspor müsabakasının hazırlıkları tamamlandı.

Bordo-Mavili ekip hafta boyunca oldukça neşeli bir antrenman programı yaşarken Şile Yıldızspor maçından alınacak 3 puanla galibiyet serisinin devam etmesi hedeflenmekte.

Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkan Yardımcısı Selim Şimşek, " Heyecanımız büyük ve Şile Yıldızspor müsabakasından galip ayrılmak istiyoruz. Bu maçta Beykozlu futbolseverleri takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Sağ olsun ilçe spor kulüplerinden her maç geniş bir katılım olup bizlere moral-motivasyon katmaktalar, teşekkür ediyorum. Biz iyi bir takımız ve her aldığımız galibiyet bizi TFF 3.Lig yolunda daha da umutlandırmakta. İnşallah hedefimize ulaşacağız " diye konuştu.




Beykoz İshaklıspor Takımı Teknik Direktörü Aydın Dursun ise hafta içi antrenmanlarında futbolcularının ortaya koydukları performansın kendisini oldukça umutlandırdığını söylerken, "  Bu sezon oldukça güçlü ve deneyimli isimlerden kurulu rakiplerimiz ile kora kor bir mücadele içinde olmaktayız. Her maç zorlu geçmekte, rakiplerimizin puan tablosundaki yerine göre özel bir çalışmamız yok, maçtan 90 dakika kopmayan bir takımız ve bu da bizi avantajlı kılmakta. Şile Yıldızspor maçından alacağımız galibiyetle moral-motivasyonumuzu en üst seviyelere taşımak istiyoruz." dedi.

Beykoz İshaklıspor-Şile Yıldızspor TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grup karşılaşması 1 Mart 2024 Cuma ( Yarın ) Günü Beykoz Stadında Saat 15.00'de başlayacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder