2 Mart 2024 Cumartesi

BEYKOZ'UN CHP'Lİ GENÇ MECLİS ÜYESİ ADAYI İLÇE GENÇLERİNE DİKKAT ÇEKTİ


31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Uğur Gökdemir'e özellikle genç kesimden büyük bir ilgi var.



Sıklıkla Beykoz'un gençleri ile bir araya gelen Gökdemir gerçek dışı yansıtmalarla Beykozlu gençlerin sanki hiçbir sorunları yokmuş gibi bir hava oluşturulduğuna vurgu yaparken, " Beykoz'da açtıkları kafeler ile övünen Beykoz Belediyesi acaba o gençlerin işi olup olmadığını, cebinde kaç lira olup olmadığını biliyor mu? biz gençlerin içinden geliyoruz, onların ne kadar bunalıma düşmekte olduklarını üzülerek gözlemlemekteyiz. Yapılan paylaşımlar gençlerin gerçek hallerini yansıtmaktan uzak. " diye konuştu.



Gençleri bu kötü durumdan biraz olsun kurtulabilmesi için spor kulüplerine önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü bir Spor Kulüp Başkanı olarak çok iyi biliyorum, bu kadar sıkıntılı ortam varken, maddi manevi problemler varken, bari başarılı olanlara sahip çıkılmalı. Bu güne kadar Türkiye Şampiyonu olan sporcuları çeyrek altın ile geçiştirme durumu hakimdi, İnşallah Beykoz Belediye Başkanlığını aldığımızda tüm başarılı sporculara sürprizlerimiz olacak, bunlardan birisi de onlara eğitim hayatları boyunca verilecek burslar. " diye konuşan Uğur Gökdemir maalesef Beykoz'da gençlerin büyük çoğunluğu o çok övündükleri Beykoz Kahvecisi İşletmesinde arkadaşları içecek 2 çayın hesabını düşünmekte.



Cumhuriyet Halk Partisi mensupları ile seçim döneminde Beykoz'da çalışmalarına devam eden Uğur Gökdemir Beykozluların nezdinde dikkatleri fazlası ile çekmeye başlamış durumda. 



Bu arada Beykoz İlçe Spor Camiasından CHP Beykoz Belediye Meclisi Adaylığı dolayısı ile çok sayıda tebrik ve başarı dileği içeren mesajlar alan Gökdemir, önümüzdeki yoğun çalışma temposunda ilçe spor camiası temsilcileri ile bir araya gelmeyi düşündüğünü aktardı.

ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder