29 Şubat 2024 Perşembe

BEYKOZ’DA “EVDE TEMİZLİK HİZMETİ”YLE YÜZLER GÜLÜYOR


Beykoz’da yürütülen “Evde Temizlik Hizmeti”yle yaşlı ve ihtiyaç sahibi kimselerin evleri öznenle temizleniyor, bakımlı ortamlara kavuşan ilçe sakinlerinin yüzü gülüyor.

Beykoz Belediyesi tarafından “5 Yılda 15 Yıllık Hizmet” sloganıyla, evlerinin temizliğini yapamayan 65 yaş üstü kimselere, engelli, hasta ve dezavantajlı ilçe sakinlerine düzenli olarak evde temizlik hizmeti veriliyor.  



Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz verilen hizmet için 6 kişiden oluşan 3 ekip vatandaşların bildirdiği ya da Beykoz Belediyesi’nin tespit ettiği evlere gidiyor.    

Her Ay 308 Ev Temizleniyor

Yaşlı ve ihtiyaç sahibi kimselerin gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla yürütülen hizmet kapsamında her ay 308 hane ziyaret ediliyor.

Temizlik ekipleri randevu alınan evlere gidip tüm temizliği yapıyor; yerler süpürülüyor, camlar siliniyor, toz alınıyor, mutfak-banyo yıkanıyor, koltuklar temizleniyor, evin ortamı toparlanarak çöpler atılıyor.




Tüm malzemelerin belediye görevlileri tarafından getirildiği evler birkaç saat içinde temizleniyor.

Hamdiye Çakmak: “Allah Belediyemizden Razı Olsun”

Tokatköy’de yaşayan ve evde temizlik hizmeti alan 81 yaşındaki Hamdiye Çakmak: "Eski sağlığım yok, temizlik yapmaya gücüm yetmiyor. Belediyemizin temizlik görevlileri her ay geliyor, evimin odalarını, her yerini temizliyor. Son derece memnunum. Bu hizmete vesile olan Belediye Başkanı Murat Aydın olmak üzere herkesten Allah razı olsun” diyor.

Evde Temizlik Hizmeti için Beykoz Belediyesi’nin 444 66 61 No’lu Çözüm Merkezi’nden randevu alınması gerekiyor.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder