29 Şubat 2024 Perşembe

BEYKOZ SEVDALISI FERRUH DALGIÇ'TAN BİR ÖNERİ DAHA VAR


Beykoz ile ilgili projelerde yapmış olduğu öneriler ve eleştiriler ile ilçeye katkısı olan isimlerden Ferruh Dalgıç'tan bir öneri daha geldi.

Ferruh Dalgıç sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu son paylaşımla Beykoz Merkez'de İBB tarafından yapılan meydan düzenleme çalışmalarında eksik olan bir bölgeye yani Onçeşmeler yanı merdivenli bölge ve Şahinkaya İnişini de içeren arka yola ilişkin önerilerde bulundu. İşte Ferruh Dalgıç'ın aktarımları ;

İBB Çözüm masasına aşağıdaki yazıyı attım.

Kendini Beykozlu olarak tanımlayanlar destek olun. beğenin , yorum yapın ,paylaşın
Beykoz merkez mahallesi meydanında Onçeşmeler Meydan Yol Düzenlemesi imalatı Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından devam etmektedir.

Projeden anlaşıldığı kadarıyla Mehmet Yavuz ve Şahinkaya Caddelerinin girişinde bordür tretuvar imalatı erken bırakılıyor. 2005 senesinde döşenen kaygan granitler sökülüp yerine yeni küp taşlar yapılsa çok iyi olur. Adı geçen bölge eğimli olup bu güne kadar orada 3 vatandaş düşüp kalçasını kırdı. düşenin ise haddi hesabı yok.

Tekrar adı geçen ve ekli resimde sarı ile işaretlenen yerde kot düşürme işlemi yapılması gerekiyor. orada tarihi eser Onçeşmemiz var yerinde inceleme yaparsanız devamlı on çeşmenin çatısını araçlar kırmaktadır. bilginize gereğini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder