2 Mart 2024 Cumartesi

MHP BEYKOZ İLÇESİ EV ZİYARETLERİNDE REKOR KIRACAK GİBİ


31 Mart Seçimleri öncesinde sahada en erken ve  en aktif parti olarak dikkatleri çeken Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı ev ziyaretlerinde tam anlamı ile rekora gidiyor denebilir!



" Komşum Nasılsın " Temalı ziyaretlerde vatandaşların nabzını tutan MHP Beykoz İlçe Teşkilatı heyetleri her ziyaret sonrasında alınan notları değerlendirmeye tabi tutmakta.




Bu kapsamda yapılan son ziyaretler Davut, Şavkın, Uzun, Güleryüz, Kazar aileleri idi.


Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, ziyaretler ilişkin yaptığı açıklamada, " Beykozlu komşularımız gerçekleşen her ziyarette bizleri oldukça sıcak karşıladı ve samimi sohbetlere imza atıldı. Biz sadece seçim zamanlarında değil her zaman ev ziyaretleri yapan bir partiyiz. Tabii ki dışarıda yani sokak ve caddelerde yapılan çalışmalardan çok daha sağlam verileri ev ziyaretleri ile almaktayız. Beykozlu komşularımızdan aldığımı mesajları değerlendirip, gerekli anlarda kamu kurumları ile de irtibata geçip ya da onları yönlendirip sorunlarına çözüm bulma yollarına da gitmekteyiz."  



" Ben " Komşum Nasılsın " temalı ev ziyaretlerini gerçekleştiren İlçe Kadın Kollarımız Başkanı Sare Sezer ve çalışma arkadaşları olmak üzere, ziyaretlere değişik zamanlarda katılım sağlayan Meclis Üyelerimize, ilçe teşkilatımızdan kardeşlerime de teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder