26 Şubat 2024 Pazartesi

BEYKOZ'UN 2.AMATÖR LİG TEMSİLCİSİ RİVASPOR YENİ SEZONA ARTIK HAZIR


İstanbul 2.Amatör Ligde 2023-24 Sezonunda müsabakalarının başlamasına sayılı günler kala Beykoz İlçesi temsilcilerinden Rivaspor'da kadro şekillendi gibi.

Sezonun ilk hafta maçında evinde Acıbadem Üsküdarspor'u konuk etmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlı ekipte kadroya dahil edilen isimler kamuoyu ile paylaşıldı.

Mustafa Kesmen'in Takım Antrenörlüğünü yaptığı Beykoz ekibi lige hazır futbolcuları bünyesine katarken ilk maçın heyecanını  yaşamaya başladı bile.

2.Amatör Lig 19.Grubunda güçlü rakipleri ile şampiyonluk yarışına çıkacak olan Rivaspor Transfer Dönemini oldukça hareketli geçirirken Beykoz ilçesi içinden oyuncu tercihlerini ön planda tuttu.

Beykoz Çiğdemspor Takımından Mert Salim, Ortaçeşmespor'dan Hasan İnal, bu sezonu grup şampiyonu olarak tamamlayıp İstanbul Süper Amatör Lige geri dönen Çavuşbaşıspor takımından Barış Sular, Beykoz Elmalıspor'dan Kaan Gümüş ve İsmail Can Makas, Boğaziçi 1907 Takımından ilçe futbolunun deneyimli isimlerinden Mehmet Aydın ve Soğuksuspor takımından Tayfun Belen bu sezon Rivaspor takımı ile birlikte müsabakalara çıkacak isimler oldular.




Rivaspor Teknik Sorumlusu olan Takım Eski Kaptanlarından Mustafa Kesmen, hedeflerinin her sezona başlayan takım gibi şampiyonluk olduğunu ifade ederken, " Kadromuzda geçmiş sezonlarda şampiyonluklar yaşamış futbolcular da bulunmakta. 1 aydır antrenmanlarımız devam etmekte. Kendi liglerinde sezonu biten isimlerin de olduğu hazır bir futbolcular grubu ile çalışıyoruz. Daha önce de formamızı giyen isimler de var. " diye konuştu.

Riva Mahallesinin Beykoz İlçesinin yükselen yıldızı olacağını vurgulayan Mustafa Kesmen, " Beykoz'da adı ileriki yıllarda en fazla duyulacak yerlerin başında Riva gelecek. Bu sebeple Kulüp olarak da uzun ve kısa vadeli hedefler belirlemek zorundayız. Bu yönde çalışmalara da başlamış durumdayız. Kısa vadeli hedeflerimiz doğrultusunda Rivaspor'a artık şampiyonluğun yakışacağı düşüncesindeyiz. Hedefimiz önümüzdeki sezon İstanbul 1.Amatör Ligde mücadele etmek. Diğer yandan ise kulüp olarak kurumsallaşmak zorundayız. Bunu yaparken de Riva Mahallemizin eski ve yeni sakinlerinden destek görmek istiyoruz. Bilhassa bu seçim döneminde Muhtarlığa Adaylığını açıklayan isimlerin Rivaspor'u da gündemlerine almalarını, maddi-manevi katkılarını beklediğimizi ifade etmek isterim. Nasıl ki komşu mahallelerimizden Beykoz İshaklıspor'un başarılarına şahitlik ediyorsak bu Rivaspor için neden olmasın " şeklinde konuştu.

Kadrolarına 3 ismi daha transfer edip son şeklini vereceklerini söyleyen Mustafa Kesmen önlerindeki 15 günlük süreyi en iyi şekilde değerlendirme niyetinde olduklarını söyledi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder