25 Şubat 2024 Pazar

PAŞABAHÇE U18 GENÇLERİ BÜYÜK BİR AVANTAJI GERİ TEPTİ ! 2-2


İstanbul Amatör Ligleri U18 Yaş A Kategorisi 11.Grubunda 12.hafta karşılaşmaları kapsamında Paşabahçe Stadında temposu hiç düşmeyen bir maç yaşandı.



Kartalspor'un lider olduğu grupta ilk 2 sırada kendilerine yer bulmak isteyen Paşabahçe ve Bağlarbaşıspor takımlarının mücadelesi 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmada 2-0 öne geçen ve rakibinin gördüğü kırmızı kart sonrası sahada 10 kişi oynamak zorunda kalması ile oluşan avantajını koruyamayan Yeşil-Kırmızılı ekip Bağlarbaşıspor'un ani çıkışlarından bulduğu 2 gole cevap veremeyince maç 2-2 beraberlikle neticelendi.



Stat : Paşabahçe

Hakemler : Ümit Öndin, Arda Altay, Aras Avşar

Paşabahçe U18 : Kerem Öztürk, İsmail Ege ( Dk.30 Osman ), Samet İsmail ( Dk.73 Eren Erener ), Ahmet Burak, Kaan, Ahmet Arda, Oğuz Aykut, Gökmen Halis, Berkay, Ferdi, Kerem Aycibin

Yedekler : Akın, Ahmet Taha, Yağız, Eren Aksu, Ahmet Ali 

Antrenör : Aşkın Karadeniz

Bağlarbaşıspor U18 : Necati ( Dk.77 Ali Emir ), Ömer Osman, Selim, Samet, Furkan, Batın İsmet, Bilal Can ( Dk.51 Beytullah ), Nefi Efe, Batuhan Burak, Muhammed Ali, Musa ( Dk.51 Kadir )

Yedekler : Deniz, Enes, Ahmet Miraç, Samed Berkay

Antrenör :Kubilay Kaan Köse

Goller : Dk.9 Gökmen HalisResuloğlu, Dk.47 Kerem Aycibin, Dk.58 Selim Kütük, Dk.70 Beytullah Kıtır

Kırmızı Kart : Dk.61 Muhammed Ali Yamaç




Dk.9 Koşu yoluna atılan topla buluşan Ferdi Çolak, sağdan ceza alanına yönelen Gökmen Halis Resuloğlu'na topu aktardı, onun da yerden vuruşunda top ağlarla buluşunca Paşabahçe Takımı 1-0 öne geçti.

Dk.25 Rakibi ile aynı anda hava topuna çıkan ve havada çarpışan ikiliden Paşabahçeli İsmail Ege'nin kafasında yarık oluşunca ilk tedavisi sonrasında hastaneye sevki yapıldı.



Dk.45+1 Konuk takım atağında ceza alanında önce Batın İsmet ardından ise Batuhan Burak'ın vuruşlarında Paşabahçe Kalecisi Kerem Öztürk başarı ile topları çıkaran isim oldu.

Dk.47 Paşabahçe Gençleri sol taraftan taç çizgisinin önünden bir serbest atış kazandı. Topun başına geçen Kerem Aycibin'in çektiği sert şutu ön direk yönünde Kaleci Necati karşılaşmak için hamlesini yapsa da top ağlarla buluşunca fark ikiye çıktı 2-0



Dk.58 Sağdan bindirme yapan Batuhan Burak'ın ceza alanına gönderdiği yüksek topa ön direk yönünde etkili bir hafa vuruşu yapan Selim Kütük farkı teke indiren gole imzasını attı 2-1

Dk.61 Soldan atağa kalkan Paşabahçe takımında arkadan Muhammed Ali Yamaç'ın yaptığı faul sonrasında ikinci sarı ve ardından çıkan Kırmızı Kartla konuk takım 10 kişi kaldı.

Dk.67 Sol kanattan hızlı bir çıkış yapan Paşabahçe takımında rakip ceza alanı arka direk yönüne yapılan ortada Berkay Mercan istediği vuruşu yapamayınca top da yandan auta çıktı.

Dk.70 Oyuna sonradan dahil olan ve etkili oyunu ile takımına güç katan Beytullah Kıtır ceza alanı dışından sert bir şut çekti top sol üst köşeden ağlarla buluşunca maça eşitlik geldi 2-2




Dk.81 Soldan bindirme yapan Eren Erener topu sürdükten sonra ceza alanına girdiği anda çok sert bir şut çekse de ön direk yönünde Kaleci Ali Emir topun sahibi oldu.




Dk.90+6 Konuk takım atağında Batuhan Burak'ın çektiği sert şutta Kaleci Kerem Öztürk sağına uzanıp direk dibinden topu çeldi.

Dk.90+8 Sağ taraftan Paşabahçe Takımı adına kullanılan korner atışından gelen topa Ferdi Çolak'ın kafa vuruşunda top Kaleci Ali Emir de kaldı.



TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder