25 Şubat 2024 Pazar

SEÇİM ÖNCESİ SİYASET DÜNYASINA ÖRNEK OLACAK BİR BİRLİKTELİK YAŞANDI


31 Mart Yerel Seçimler için partiler bazında yoğun bir hareketlilik yaşanırken Beykoz İlçesinden örnek bir fotoğraf karesi geldi.

Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda ile Cumhuriyet Halk Partisinden Beykoz Belediye Meclis Üyesi olan Sami Ünal Berat Kandili Akşamı Yüşa tepesinde tanışıp bir birlerine başarı dileğinde bulundular.

Yüşa Tepsinde Berat Kandili dolayısı ile hem dini vecibelerini yerine getirmek  hem de esnaf ve vatandaşlar ile kandilleşmek için bulunan BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda SMA Hastası Asel Kızımız için açılan yardım stadında gönüllü olarak vazife yapan CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Sami Ünal ile tanışıp Asel ile ilgili konuşup kendinin de destek olacağı bilgisini aktarırken kampanyanın başarı ile sonuçlanabilmesi dileğinde bulundu.



Sami Ünal ülke olarak kanayan bir yara olan ve yurdun dört bir yanından haberler gelen SMA hastaları için ciddi adımlar atılması talebinde bulunurken. " Bugün de Berat Kandili dolayısı açtığımız stantta ile sabaha kadar devam eden bir yardım  kampanyasında bulunduk. Bu partiler üstü bir konu, MHP'li Hasan Kaplan kardeşimizde kampanyada birlikte çalışıyoruz. Burada BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda ile tanışma imkanı bulduk. El birliği ile bu hasta kardeşimize yardımcı olma düşüncemizi ilettik. " şeklinde konuştu.



BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda da bu konunun toplumsal bir yara haline geldiğine vurgu yaparken, " Açılan kampanyalara vatandaşlarımızın katkıda bulunmaları en büyük dileğimiz. Bu tür etkinliklerde, dil, din parti ayrımı olmaz, kim bir kuruş katkıda bulunuyorsa Allah ondan razı olsun. Biz de karınca kararınca bir destekte bulunduk. Sami Ünal Abimiz ve arkadaşlarını Yüce Rabbim emeklerini İnşallah zayi etmeyecek ve Asel kardeşimiz sağlığına kavuşacak. Beykozlulardan bu konuda duyarlılık bekliyoruz " dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder