26 Şubat 2024 Pazartesi

KAVACIK'DA HAFTA SONUNDA U13 FUTBOL ŞENLİĞİ İLE RENKLİ ANLAR YAŞANDI


Beykoz İlçesinin başarılı spor kulüplerinden Kavacıkspor'da Futbol Akademisine dahil resmi müsabakalar dışında özel etkinlikler ile futbol dolu saatler yaşandı.

Kavacıkspor 15 Temmuz Şehirler Stadında gün boyu devam eden karşılaşmalar başarı ile tamamlanırken Kulüp Sportif Direktörü Murat Yılmaz etkinlik hakkında ERHA Beykoz'a açıklamalarda bulundu.



" Kavacık Spor Kulübü olarak yıla vurulduğunda Beykoz İlçesinde en fazla sportif etkinlik ve resmi müsabakalara çıkan kulübüz. Bu hafta sonunda da gün boyu deva eden ve U13 Yaş Grubunu içeren Futbol Şenliği ile bir kez daha heyecan yaşadık ve yaşattık. Kavacık Spor Kulübü olarak düzenlediğimiz U13 Futbol Şenliğine katılım sağlayan Bağlarbaşıspor, Ünalanspor ve Magfaspor Kulüplerine şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Şu da bir gerçek ki ortaya konan futbol, yıldız kramponların heyecan ve tempolu oyunları her kulüp ve bizler için de yarınlara umutla bakmamıza neden oldu. Futbolda en alt grubundan üst yaş gruplarına kadar futbol müsabakalarının sıklıkla yapılması futbolcuların kişisel gelişimleri, kendine olan güvenleri için de son derece önemli. Bu güzle güne katkı sunan tüm sporcu ve takımlarımıza, gelip takip eden heyecana ortak olan velilerine teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder