29 Şubat 2024 Perşembe

MHP İLÇE BAŞKANI EMRE ÇÖMLEKÇİ A.HİSARI İDMANYURDU SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ


Cumhur İttifakı Paydaşlarından Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçesinde yoğun bir çalışma gerçekleştirmekte.

MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi gün boyu geç saatlere kadar ziyaretlerde bulunurken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık Seçiminde Murat Kurum, Beykoz Belediye Başkanlık Seçiminde ise Ak Parti Adayı Murat Aydın için destek istedi.



Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçesi olarak Beykoz Belediye Meclisinde yeni dönemde de temsil edileceklerinin bilgisini veren Çömlekçi çalışma arkadaşları ile Beykoz İlçesini adım, adım arşınlamakta.

Bu kapsamda son ziyaretlerinin birini Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden olan ve Beykoz'un 2 Asırlık Çınarından biri olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor'a gerçekleştirdi.

A.Hisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner tarafından konuk edilen MHP İlçe Heyetinde İlçe Başkanı Emre ÇÖMLEKÇİ, İlçe Sekreteri Mehmet Çürüksu, İlçe Muhasibi Bünyamin AKGÜN, İlçe Başkan Yardımcıları Emre YAVAŞ, İsmail İRGÖREN, Barış Emre DEMİRÖZ, Adem CİVELEK, İlçe Yöneticisi Hayri OVA, Mahalle Başkanı İbrahim ASLAN ve Çavuşbaşı Spor Kurucularından Belediye Meclis Üyesi adayı Hüseyin ÖZTÜRK yer aldı.



Emre Çömlekçi ziyarete ilişkin yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi ;

" Semtimizin bir asrı devirmiş çınarı, Millî Mücâdele kahramanı spor kulübümüzü ziyaret ederek Kulüp Başkanı İlker Güner ve kıymetli yönetimiyle bir araya gelerek spor kulübümüzün geçmişi, bugünü ve yarınına dair genel kapsamlı verimli istişarelerde bulunduk "

Ziyaret dolayısı ile Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner, MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi'ye günün anısı olarak takım forması hediye etti.

ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder