9 Mart 2022 Çarşamba

AK PARTİ BEYKOZ GÖNÜLLERE DOKUNDU


AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle ilçedeki kadın çalışanları ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundu.

Beykoz’da ‘girmedik ev, dokunmadık gönül bırakmama' hedefiyle yolan çıkan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.



BEYKOZ KADINLARINA JEST

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, millete hizmet şiarıyla sahada vatandaşla birebir temas kurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Beykoz İlçe Kadın Kolları öncülüğünde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde ilçedeki kadın çalışanlar ziyaret edildi.

İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ile kadın kolları teşkilat mensupları ve meclis üyeleri, kamu ve özel kurum kuruluşlarındaki, tekstil atölyelerindeki ve çeşitli işyerlerindeki çalışan kadınlarla bir araya geldi.



200 KADINA KARANFİL HEDİYE EDİLDİ

Beykoz’un farklı mahallerine gerçekleştirilen ziyaretlerde 200 kadın çalışana karanfil takdim edildi ve günlerini kutlandı.

Kadınlar da bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirip, İlçe Başkanı Dilmaç’a, Kadın Kolları Başkanı Zayıf’a ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.

“HER BAŞARIDA EN BÜYÜK PAY AK KADINLARIMIZINDIR”

“Beykoz'da girmedik ev, dokunmadık gönül bırakmama hedefiyle çıktığımız yolda elde ettiğimiz her başarıda en büyük pay, Kutlu mücadelemizin sancaktarlığını yapan AK kadınlarımızındır.” diyen İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç şu ifadeleri kullandı:  

“Fedakârlıklarıyla ve alın terleriyle dünü, bugünü ve yarını inşa eden başta kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm kadınlarımızın ve Gaye Zayıf Başkanlığındaki Beykoz İlçe Kadın Kolları Teşkilatımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Kadın elinin değdiği her iş gibi, siyasetin de bereketlendiğine, renklendiğine, merhamet ve adalet temelinde geliştiğine inanıyorum. Teşkilatımızın her kademesinde görev alan, sorumluluk üstlenen ve çalışmalara iştirak eden kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Rabb'im birliğimizi, beraberliğimizi, daim eylesin.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder