10 Mart 2022 Perşembe

PAŞABAHÇESPOR KIZLARI TEKİRDAĞ'DA İKİNCİ MAÇINDAN DA FARKLI GALİP AYRILDI


Türkiye U18 Yaş Genç Kızlar Basketbol Şampiyonası Tekirdağ Grubunda mücadele eden Paşabahçespor Takımı ikinci maçından da mutlu ayrıldı 73-34

Harun Since'nin Baş Antrenör, İbrahim Berke Soyer'in Yardımcı Antrenör olarak görev yaptığı Yeşil-Kırmızılı ekip ikinci maçında Çanakkale Temsilcisi olan Türk Telekom takımı karşısında salonda müthiş bir oyun çıkardı.

Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonundaki ilk maçında Bilecik Temsilcisi Bozüyük Belediyespor'u 94-43 gibi farklı skorla yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Paşabahçespor Takımı ikinci maçında da aynı performansını devam ettirirken mücadeleden 72-34'lük skor ile ayrılmasını bildi.

Paşabahçespor Basketbol Takımlar Başantrenörü Harun Since yaptığı açıklamada, " Kızlarımız ilçemiz ve kulübümüz adına Tekirdağ'daki Grup maçlarında muhteşem bir performans çizmekte. Almış olduğumu iki farklı galibiyet bugün yapacağımız 3.maçın öncesinde bir üst tura çıkmayı garantilememize neden oldu. " şeklinde konuştu.

Since çizdikleri başarılı tablonun kendisini ileriki etaplar için iddialı konuşmaya sevk ettiğini söylerken, " Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Yılların verilen emeğinin başarılı skorlara yansıması bizlere ayrı bir gurur vermekte " dedi.

Paşabahçespor diğer gruptan çıkan rakipleri ile maçlarına devam edecek. Boğaziçi ekibinin önünde yola devam edebilmek için iki final maçı daha bulunuyor. Her iki rakip de bu sezon yatırım yapan güçlü ekipler arasında bilinmekte.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder