11 Mart 2022 Cuma

İSTANBUL SÜPER AMATÖR LİGİN EN GOLCÜ 2.İSMİ DE BEYKOZLU...MURAT ULU


İstanbul Süper Amatör Ligde Grup maçlarının ardından ortay çıkan istatistiklerden birinde daha Beykozlu bir futbolunun ismi yazılı ...Murat Ulu

Beykoz ilçesinden yetişen son 10 yıllık süreçte en istikralı golcülerden olan Murat Ulu, İstanbul dışındaki birçok takımın her transfer döneminde liste başında olan bir yetenek.

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grubunda mücadele eden Kuştepespor Takımında görev yapan Murat Ulu, bu güne kadar formasını giydiği her takımda attığı goller ile büyük katkı sağlamış bir forvet olarak bilinmekte.

İstanbul Süper Amatör Ligde tüm gruplar bazında bir başka Beykozlu yetenek olan 21 gol kaydeden Ali Kemal Bilir'in ardından 20 golle ikinci sırada maçlarını tamamlayan Murat Ulu aynı başarıyı Klasman Grubu maçlarında da tamamlamak istiyor.



Paşabahçespor altyapısından yetişen bu takımda forma giyerek siftahı yapan 1995 doğumlu başarılı isim ardından Çubukluspor, Anadolu Üsküdar, Afyon Sandıklıspor, Giresun Bulancakspor, Yalova Çınarcıkspor, Ortaçeşmespor ve son olarak da Kuştepespor formalını giydi.

Ortaçeşmespor forması altında 22 gol, Yalova Çınarcıkspor takımında ise kaydettiği 17 golle kendi lig kategori gruplarında Gol Krallığı yaşayan Murat Ulu bu sezon Klasman Grubunda adından sıklıkla söz ettirecek gibi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder