8 Mart 2022 Salı

BEYKOZ BELEDİYESPOR ANKARA DEPLASMANINDAN 16 FARKLI GALİBİYETLE DÖNDÜ 39-23


Türkiye Hentbol Federasyonu ( THF ) Erkekler Hentbol Süper Liginde 18.Hafta karşılaşmaları kapsamında Ankara deplasmanında Mamak Belediyespor ile karşı karşıya gelen Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı 16 farklık bir galibiyetle dönüş yaptı.

Ligde ilk 3 sırada kendini garantiye alma niyetindeki Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı Ankara deplasmanında alt sıralarda yer alan rakibi karşısında oldukça rahat bir maç çıkardı.



Boğaziçi Ekibi ilk yarıyı 19-8 gibi farklı bir skor ile geçtikten sonra ikinci yarıda kenardaki tüm oyuncularına süre verdi. Maçın en golcü ismi ise kaydettiği 9 gol ile ev sahibi takımın tecrübeli ismi Sırrı Kemal Akdamar olurken Beykoz Belediyesi GSK takımında günün golcü ismi ise 7 gol kaydeden Ömür Pehlivan idi.


Salon : Mamak Gençlik ve Spor Merkezi

Hakemler : Kadir Tuncer-Sıtkı Can Pekin

Mamak Belediyespor : Veysel Topdemir ( Yusuf Ziya Kılıç ), Emre Ertürk 1, Sırrı Kemal Akdamar 9, Mikail Yıldırım, İbrahim Yekdağ Yılmaz 3, Kıvanç Yılmaz, Derviş Sezer Taştan 2, Yaşar Erdem Ateş 1, Volkan Çalışkan 5, Berat Bilal Çebi, Tolga Ahçı 2, Osman Zeki Tepekurdu, Samed Cemal Kılıç

Antrenör : İdris Tan

Beykoz Belediyesi GSK : Burak Turan ( Mehmet Emre-Murat Varlı ), Fatih Ateş 2, Ozan Erdoğan 1, İlkan Keleşoğlu 3, Ömer Faruk Güldal 4, Salih Uludağ 4, Ali Mercan 1, Çağlayan Öztürk 5, Alper Aydın 1, Tahir İlkbahar 3, Ömür Pehlivan 7, Samet Kanberoğlu 6, Alperen Arabacı 2

Antrenör : Mesut Ilgın

İlk Yarı Sonucu : 8-19 ( Beykoz Belediyesi GSK )

2 Dakika Cezalılar : Emre 2, Sırrı Kemal 2, Tolga  ( Mamak Bld.), Ozan, Ömer Faruk, Salih, Alper ( Beykoz Bld.Gsk )

Sarı Kartlar : Sırrı Kemal, Zeki, Mikail ( Mamak Bld.), Ozan, Salih, Tahir ( Beykoz Bld.Gsk )

7 Metre Atışları :  3-4

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder