12 Mart 2022 Cumartesi

İSHAK KUŞ YILLARIN ARDINDAN YETİŞTİĞİ KULÜPTE FORMA GİYMEYE BAŞLADI

 

Beykoz İlçesinden çıkan son yıllardaki en istikrarlı futbolculardan olan İshak Kuş, futbola başladığı Çiğdemspor ile 2021-22 Sezonun için anlaşıp forma giymeye başladı.

Paşabahçespor, İstanbul Mesudiyespor, Bağlarbaşıspor, şile Yıldızspor, Soğuksuspor, Şile Yıldızspor ve  Çubukluspor gibi takımlarda forma giyen tecrübeli oyuncu enerjik görüntüsü ile yetiştiği kulübe katkı yapma düşüncesinde.

Çiğdemspor Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir bu sezon iddialı bir kadro ile lige girdiklerini söylerken, " İshak Kuş'un da takıma dahil olması ile hedef çıtamızı yüksek tutmaya başladık. Bu sezon bizim açımızdan çok farklı geçecek gibi. Yılların kulübü olarak artık şampiyonluk sevincini mahallemize yaşatmayı çok istiyoruz " şeklinde konuştu.



Beykoz Futbolunun en yetenekli futbolcuları arasında gösterilen İshak Kuş, Çiğdemspor’un futbolculuk hayatında çok önemli bir yeri olduğunu vurgularken, ” Başkanımız Uğur Gökdemir’in teklifi üzerine yılların ardından gelip forma giymek güzel. Sezonun ilk maçını galip kapattık. İnşallah bu camiaya borcumu şampiyonluk yaşatarak ödeyeceğim. İyi bir kadromuz var, yeter ki mahallemiz sakinleri özellikle iç saha maçlarında gelip takımlarına destek olsunlar ” diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder