8 Mart 2022 Salı

YENİ ANTRENÖRLERDEN ANLAMLI BİR JEST VARDI....


Türkiye Futbol Federasyonu ise TÜFAD İstanbul Şubesinin ortaklaşa düzenlediği ve Recep Gürbaşak'ın adının  verildiği Grassroots C Antrenörlük Eğitim Programı Beykoz Stadında Ocak Ayında gerçekleşmiş idi.

Kursa katılan antrenör adayları Antrenörlük belgelerini aldıktan sonra bir vefa örneği sergileyerek kursa Adının verildiği Recep Gürbaşak, Kursu düzenleyen kurumlardan TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Doç.Dr.Mehmet Yorulmazlar, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'i Anadoluhisarı'nda bulunan Sabancı Öğretmenevi'nde özel bir yemek programında konuk ettiler.



Beykoz İlçesinden olsun Beykoz İlçe Takımlarında geçmiş yıllarda forma giymiş diğer futbolcular olsun değişik isimlerin de katılım sağladığı Antrenörlük Kursunun tabiri caizse çiçeği burnunda isimlerinin bu jesti bu anlamda yapılan ilk olma özelliğine de sahip...

TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar bu jest nedeni ile şahsı ve kurumu adına teşekkürlerini iletirken, her bir antrenör arkadaşına yeni dönemlerinde başarılar diledi.

Son derece neşeli ve futbol dolu özel sohbetlerin yansıdığı etkinlikte Recep Gürbaşak ilgi odağı olmasını bildi.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder