9 Mart 2022 Çarşamba

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR NEŞELİ Mİ NEŞELİ!


Türk spor tarihinin Asırlık Çınarlarından olan ve tabiri caizse son yıllarda " Küllerinden yeniden doğmanın " çabası içerisinde olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor bu sezon yer aldığı İstanbul 1.Amatör Lig 21.Grubundaki maçlarına adeta fırtına gibi bir giriş yaptı.

Yeşil-Sarılı ekip ilk haftayı Gülsuyu Asım Kara Stadında oynadığı Harb-İş karşılaması ile geçirirken müsabakadan 8-2 gibi farklı bir netice ile ayrılmıştı.




Yılların takımının Kulüp Başkanı Cenk Nur karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede, " Her takım için sezonun ilk maçları çok büyük anlam arz etmekte, herkes galibiyetle başlama niyetinde oluyor. Harb-İş maçında mükemmel bir futbol ortaya koyan futbolcularımızı ve Ekrem Hocamızı kutluyorum. Bu camiamız için büyük bir moral-motivasyon oldu. Şimdi tüm dikkatlerimizi hafta sonunda evimizdeki ilk karşılaşmamızda konuk edeceğimiz Tuzla Gençlerbirliği maçına çevirdik. Rakibimiz ilk haftayı bay olarak maç yapmadan geçirdi, bizim açımızdan tam bir kapalı kutu gibiler. İnşallah bu maçı da kazanıp bir seri başlatmak istiyoruz " şeklinde konuştu.




TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder