9 Mart 2022 Çarşamba

ASKERLİK DÖNÜŞÜ OTOBÜSTEN İNİP YENİ SEZON İÇİN İMZAYA GİTTİ !


Ülkemizde futbol sevgisi bir başka ...hele ki işin tam içinde olursanız daha da bir fark görebilmek mümkün...

İşte size bir örnek...yaptığı flaş transferler ile Beykoz İlçe gündeminde ilk sıralarda yer almasını bilen Rüzgarlıbahçespor kadrosuna dahil edilen isimlerden Bayram Uçar tam da bu farkı yansıtan bir isim...




Çavuşbaşıspor'da yetişen, daha sonra Beykoz 1908 A.Ş. Altyapı Takımına transfer olup şampiyonluklar yaşayan yetenekli oyuncu son olarak Ortaçeşmespor takımında görev yapmıştı.

Vatani görevi için Ankara Balgat'ta olan Bayram Uçar teskeresini alır almaz görev yaptığı Anıtkabir'i bu kez sivil biri olarak ziyaret ettikten sonra bindiği otobüs ile geldiği Beykoz'da tabiri caizse ayağının tozu ile evinde dahi uğramadan Rüzgarlıbehçespor Kulübünün yolunu tuttu.




Orada bir zamanlar yan yana oynadığı futbolcu arkadaşları ile Rüzgarlıbahçespor Takımına transferini gösteren fotoğraf karesinde buluştu. Sembolik imzaların atılması sonrasında ilk mesajını ER-HA Beykoz'a veren Bayram Uçar futbolsuz geçen günlerin son derece zor olduğunu söylerken, " Güzel bir askerlik süreci yaşadım, Anıtkabir'de görev yaptım bu hayatım boyunca unutamayacağım  anıları biriktirmeme neden oldu. Ancak hayat felsefesi tamamen futbola odaklanmış biri olarak ailemden sonra en çok futbolu özeldim. Vaktim yettiğince Beykoz takımlarının maçlarını sosyal medyadan, sitelerden takip ettim. Ankara'dan döndüğüm gün arkadaşlarımın da tercihi olan Rüzgarlıbahçespor'a geçiş yaptık. Bu transferlerde ön ayak olan Yahya Erdem'e teşekkür ediyoruz. Rüzgarlıbahçespor benim yeniden futbolculuk serüvenimin başlangıç yeri oldu. Fatma Taşkıranlar Başkanımız, Bayram Taşkıranlar abimiz fedakarca uğraş vermekte. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. İlk çıkacağımız maçı heyecanla bekliyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder