9 Mart 2022 Çarşamba

SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAYAN BEYKOZ ELMALISPOR BURUK BİR SEVİNÇ YAŞADI


İstanbul 1.Amatör Lig 19.Grubunda Beykoz ilçesini temsil eden Beykoz Elmalıspor'da sezonun ilk maçında alınan galibiyet buruk bir sevince neden oldu.

Adı Beykoz Elmalıspor ile özdeşleşen birlikte anılan Merhum Yusuf Dinç'in vefatı ile yıllar sonra sezona onsuz başlangıç yapan Bordo-Yeşilli ekipte Kulüp Başkanı Adem Ünal yaptığı değerlendirmede, " Tabii ki sezona bizim açımızdan galibiyet ile başlamak güzel ve anlamlı oldu. Bu sezon kazanacağımız her maçı ona adayacağız. Bu arada onun açtığı yolda çıkılacak her maç bize farklı bir sorumluluk da yüklemekte. Her takım her maçına galibiyet parolası çıkar ama biz buna ilave olarak centilmenliğimizle de ön planda olmak, İşte Yusuf Dinç'in takımı dedirtme gayretinde de olacağız " şeklinde konuştu.

Beykoz Elmalıspor Kulübünde bu sezon iki farklı kulvarda görev ve sorumluluk alanı olan Fırat Uzun ise kaydettiği 2 golle takımının galibiyetinde önemli bir rol üstlenmiş oldu. Uzun, " Güzel bir maç idi, arkadaşlarımın ayaklarına yüreklerine sağlık. ikinci hafta maçı hazırlıklarımız başladı ancak İstanbul'u etkisi altına alması beklenen kar yağışının karşılaşmalarının oynanmasına izin verip vermeyeceği de kafalarımızda yer edinmiş durumda." diye konuştu.

Beykoz Elmalıspor'da ikinci hafta rakibi ilk maçlardan galibiyete ayrılan takımlardan Üsküdar Anadolu olacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder