11 Mart 2022 Cuma

İSTANBUL'UN SÜPER GOLCÜSÜ BEYKOZ-SOĞUKSULU ALİ KEMAL BİLİR OLDU


İstanbul Süper Amatör Ligde Grup maçlarının tamamlanmasının ardından ortaya çıkan istatistikler Beykozlu bir futbolcuyu ön plana çıkarmış oldu...Ali Kemal Bilir

Soğukuspor'dan yetişen semti insanı da olan yetenekli isim sezon başında Şampiyonluk iddiası ile yola çıkan Kağıthanespor'un kadrosuna ilk dahil ettiği isimlerden idi.

Yeşil-Sarılı takımda 17 maçta forma giyen Ali Kemal Bilir attığı 19 golle bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve birçok teklifin muhatabı olmuştu. Ali Kemal Bilir Osmaniye İstiklal forması ile çıktığı ilk maçında 2 gol kaydetmiş ve 21 golle " Gol Kralı " olmuştu.



Bu sezon hedefini TFF Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen ve İstanbul Süper Amatör Lig 9.Grubunda Şampiyonluk yaşarken bu coşkuyu kuruluşunun 100.Yılına denk getirerek taçlandırmıştı.

Ali Kemal Bilir'in Beykoz İlçesinden yetişip bu başarıyı elde etmesi ilçe amatör futbol camiası için de bir gurur vesilesi olmuş durumda.

Ali Kemal Bilir şimdi aynı başarılı tabloyu İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu maçlarında da tamamlayıp hem takımı ile TFF Bölgesel Amatör Lige çıkmak hem de Gol Krallığını bir kez daha tescilleme düşüncesinde.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder