24 Şubat 2022 Perşembe

BEYKOZ 1908 A.Ş. TAKIMINDA ÇİLİMLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR...


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubundamücadele eden Beykoz 1908 A.Ş. Takımında hafta sonunda oynanacak olan Çilimlispor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor.

Boğaziçi ekibinde haftanın 3.çalışmasında Yeni Teknik Adam Ahmet Hakan Arslanağız oyuncularını yakından tanımaya başlamış göründü. 

Öte yandan takıma takviye edilmesi düşünülen futbolcular ile ilgili yaşanan haraketlilik devam ederken bu isimlerden bazılarının idmanlara çıktığı gözlemlendi.

Öte yandan son oynanan Karadeniz Ereğlispor deplasman maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcuların da tedavi süreçleri devam etmekte. 

Bu müsabakada ilk yarıda yaşadığı sakatlık sonrası oyundan çıkmak zorunda kalan Stoper Yunus Etli, oyunda yaşadığı sakatlığa rağmen devam eden Sağ Bek Abdullah İkiler ve İkinci yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan Santrafor Abdülaziz Köse'nin maça yetiştirilmesine çalışılıyor.

Takımın bir diğer sakatlık yaşayan isimleri olan Kaleci Seyhun Türe ve Stoper Kürşat Günay'ın durumları ise ciddiyetini koruyor.

27 Şubat Pazar günü Beykoz Stadında oynanacak Beykoz 1908 A.Ş.-Çilimlispor maçının başlama saati ise 14.00 olarak netleşti.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder