25 Şubat 2022 Cuma

PAŞABAHÇESPOR YENİDEN ALTYAPISI İLE GÜNDEME GELMEYİ BAŞARIYOR



Türk Futbol Tarihinde son yarım asırlık tarihe bakıldığında Altyapısı ile gündemde kalmayı başarmış takımlardan birisi olan Paşabahçespor son yıllarda üzerindeki durgunluğu atıp yeniden parlak günlerine emin adımlar ile ilerleme düşüncesinde.

2021-22 Sezonunda hem U16 hem de U18 Yaş Kategorilerinde Şampiyonluk sevinci yaşayan Boğaziçi ekibinde halen devam etmekte olan Türkiye Şampiyonası İstanbul Etabı karşılaşmaları da devam etmekte.

Yeşil-Kırmızılı Takımda yıllarca forma giymiş, kaptanlık yapmış biri isim de olan Kulüp Başkanı Coşkun Okur yaşanan başarıları camialarını yeniden hareketlendirdiğine vurgu yaparken, " Hiçbir başarı tesadüfü olamaz, bu nedenle bu sezonki oynanan ilk 2 altyapı lig gruplarımızda şampiyonluklar yaşanmış ise büyük bir emek ve alın terinin eseridir." şeklinde konuştu.



Görev yaptığı bakanlık döneminde bir-iki sezon hariç her sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıkan takımlarının olduğunu ve başarıların geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Okur, " Biz Kulüp olarak bu geçiş süreçlerini, sıkıntılı anları kısa zaman diliminde üzerimizden atıp yeniden eski vizyonumuza dönmüş durumdayız. İki kategoride yaşanan şampiyonluklardan öte müthiş bir hareketliliğin yaşandığı futbol okulumuz ile uzun vadeli düşünüldüğünde Türk Futboluna altyapı anlamında, geleceğin yıldız futbolcuları anlamında damga vuran kulüplerden biri olacağımızı söyleyebilirim "dedi.



U16 ve U18 Yaş takımlarının halen Türkiye Şampiyonası İstanbul Etabı Grup maçlarını oynadıklarını hatırlatan Başkan Okur, " Her iki kategori maçlarımıza da güzel bir başlangıç yaptık, İnşallah devamı gelecek. Ben başlatmış olduğumuz bu yeni süreçte Teknik Kadroda yer alan Antrenör arkadaşlarımıza Mustafa Pekgüler'e, Zafer Keleş'e, Aşkın Karadeniz'e Fırat ve İbrahim Hocalarımıza çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.



Paşabahçespor U18 ve U16 Yaş Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Mustafa Pekgüler kendileri açısından iyi bir sezonun geçmekte olduğunu söylerken, " U16 Yaş takımımız yer aldığı grupta ilk 2 maçını kazanıp lider duruma yükseldi. Bu hafta sonu maçımız olmayacak. U18 Yaş Takımımız ise grup maçlarına deplasman  galibiyeti ile başladık. Her iki takım olarak bu etabı başarı ile tamamlayıp Türkiye Şampiyonasında yolumuza devam etmek istiyoruz " şeklinde konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder