24 Şubat 2022 Perşembe

PAŞABAHÇESPOR, ŞAMPİYON FERİKÖY MAÇINDAN PUANSIZ DÖNDÜ 1-2




İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda Şampiyonluğunu ilan eden Feriköyspor'a konuk olan Beykoz temsilcisi Paşabahçespor müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla başlarken, devrenin sonuna doğru Feriköy biraz daha etkili olsa da devre 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.



Feriköyspor 2.yarıya ilk atağı sonunda Yusuf Selim'in kafa vuruşu ile gelen golle başladı. 3 Dakika sonra Paşabahçespor takımının yetenekli forveti Yusuf Kayalar kaydettiği golle eşitliği sağladı 1-1.

Kalesinde gördüğü golün ardından taraftarlarının da büyük desteği ile daha da baskılı oynayan Feriköy, aradığı golü 72.dakikada Ömer Arslan ile bulup maçı 2-1 kazandı. 


Karşılaşma öncesinde Feriköy Sokaklarında dolaşan anons aracının davetinin ardından müsabaka başlamadan çok önce stadı doldurmaya başlayan Feriköylüler, son yılların en kalabalık tribün desteğini takımlarına vermiş oldu. 

Stat : Feriköy Stadı

Hakemler :  Mehmetcan Güler-Yusuf Özalp-Şafak Enes Kış

Feriköyspor : Kadir, Yusuf Selim ( Dk.70 Ömer Öğer ), İsmail Emre, Kerem, Ömer Arslan, Eren ( Dk.40 Emirhan ), Mert Gayıp, Emir, Recep Hasan, Yiğit ( Dk.77 Ufuk ), Mustafa

Yedekler : Kaan Mert, Sertan, Mert Kaya, Cihan, Mert Çelik, Can, Baran 

Antrenör : Şaban Acar

Paşabahçespor : Çağlar, İlker, Fırat, Dinçer, Ömer Emir, Yusuf, Kutay Berke, Rıdvan ( Dk.58 Tahir ), Furkan Gökçe ( Dk.80 Berke Bekir ), İrfan ( Dk.85 Batuhan ), Metin

Yedekler : Ömer Usta, Sait Emre, Feyzullah, Mehmet Şahin

Antrenör : Onur Atila

Goller : Dk.46 Yusuf Selim Kayaoğlu, Dk.49 Yusuf Kayalar, Dk.73 Ömer Arslan


MUAMMER ERCAN / ER-HA BEYKOZ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder