24 Şubat 2022 Perşembe

KAVACIKSPOR ERENLER MAÇINDAN DA GALİBİYET BEKLİYOR


TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grubunda mücadele eden Kavacıkspor'da hafta sonunda oynanacak olan Erenlerspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Grupta bu hafta sonunda özellikle üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmalar oynanacak. İlk iki sırada yer alan Sapancaspor ile Beylerbeyi 1911 Takımları İstanbul'da kozlarını paylaşacak iken 3.sırada yer alan Arifiye Kalaycıspor ise yine İstanbul deplasmanına çıkan Sakarya Takımları arasında yer alırken Beykoz İdmanyurdu FK ile karşı karşıya gelecek.

Zirveyi yakından takip eden Beykoz temsilcisi Kavacıkspor'un kulağı bu maçlardan gelecek skorlarda olacakken diğer yandan da çıkacağı Sakarya Erenler deplasmanından galibiyet beklentisi camiayı sarmış durumda.



İkinci yarının ilk 3 maçından galibiyetle ayrılan Yeşil-Beyazlı ekipte Futbol Direktörü Murat Yılmaz yapmış olduğu haftalık değerlendirmesinde geldikleri noktaya ait saptamalarını aktardı...

Yılmaz, ikinci yarıya iyi başlamalarına vurgu yaparken, " Üç tane zorluk derecesi yüksek müsabaka oynadık... Erenler deplasmanı bu anlamda zorluk derecesi en yüksek olan maçlardan bir tanesi olacak. Biz bunun bilincinde müsabakaya özenle hazırlanıyoruz karşımızda genç ve koşan bir takım olduğunu biliyoruz. Tecrübemizle deplasmanda iyi oynayarak bize inananları sevindirmek istiyoruz.  Serdivan maçına gelip bize destek olan tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum biz büyük bir aileyiz inşallah hep beraber bu sezon ligi en iyi şekilde bitirip Beykoz ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. " diye konuştu.




BU SEZON 2.KEZ KAMP YAPACAKLAR

Hafta sonunda oynayacakları Erenler müsabakası için kamp yapma kararı alındığını hatırlatan Murat Yılmaz, " Takımımız Cumartesi günü Beykoz Belediyemizim sağladı ulaşım aracı ile deplasmana konaklama yapmak üzere gidecek. Bu anlamda bize destek olmak isteyen iş  insanları bizi mutlu edecektir. Kulüp olarak büyük fedakarlıklarla 600 sporcu hizmet etmekteyiz bu anlamda tüm imkan sahibi iş insanlarından destek bekliyoruz.  Kulüp Başkanımız Bedri Güntay ile Denetleme Kurulu Başkanımız Engin Çelebi'ye yapmış oldukları maddi manevi katkılarından dolayı takım adına teşekkür ediyorum. Öte yandan Beykoz Belediyesine de spora ve sporcuya yaptığı güzel yatırımlarından dolayı şükranlarımı sunarım. İnşallah hep beraber sporu Beykoz'da tesisleri ve eğitimi ile en iyi şekilde yukarıya taşıyacağız. dolayısıyla Belediyemize de takım adına teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder