25 Şubat 2022 Cuma

U18 YAŞ GENÇ KIZLARDA ŞAMPİYONLUĞU KUTLAYAN PAŞABAHÇELİ BASKETÇİLER YENİ HEDEF BELİRLEDİ


Beykoz İlçemizi İstanbul Mahalli Basketbol Liglerinde temsil eden Paşabahçe Spor Kulübünün değişik yaş grubu takımları başarılı sonuçlar ile dikkat çekmeye devam ediyor.
Paşabahçe Spor Kulübü Basketbol Şubesinin en çok güven duyduğu başarı beklediği takımı ise U18 Yaş Kız Basketbol takımı idi. Paşabahçe'nin Prensesleri bu sezon mücadeleye çıktığı İstanbul Seri B Kategorisinde müthiş bir sezon yaşadı.



Harun Since Yönetiminde çıktığı grup maçlarının tamamını kazanan Yeşil-Kırmızı Gençler namağlup şampiyonluk sevincini son müsabakasının ardından doyasıya yaşadı.

Paşabahçe Spor Kulübü Basketbol Takımlar Teknik Sorumlusu Harun Since yaptığı açıklamada yeni hedeflerini Bölge Şampiyonası maçlarından başarı ile çıkmak olarak belirlediklerini söylerken, " Gerçekten de bu sezon müthiş bir performans çizen oyuncularımız ile ne kadar gurur duysak az. Şampiyon olduktan sonra vakit geçirmeden Bölge Şampiyonası müsabakaları için hazırlık sürecimiz başlattık. 8-12 Mart tarihleri arasında Tekirdağ'da İsmet İnönü Spor Salonunda gerçekleşecek olan maçlarımıza kadar kızlarımız büyük bir sabırsızlık ve heyecan yaşamaya başladı bile. İnşallah Beykoz İlçemize bu anlamda ilk kez yeni başarılar getirmek ve ismimizi Türkiye  Şampiyonasına yazdırmak istiyoruz. Ben bu potansiyeli sporcularımızda görüyorum " diye konuştu.



Harun Sice'nin Baş Antrenörlük, İbrahim Berke Soyer'in Yardımcı Antrenörlük yaptığı Paşabahçe Spor Kulübü U18 Yaş Genç Kızlar Basketbol Takımı şu isimlerden oluşmakta ;

Feyza Avcı, Şevval Nur Aydın, Şüheyda Bingöl, Damla Nur Küçük, Dilara Yaran, Nesrin Şahin, Ceylin Alaşalvar, Tuana Özdemir, Damla Nur Usta

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder