24 Şubat 2022 Perşembe

BEYKOZ BELEDİYESİ GSK ATLETLERİNDEN YENİ BAŞARILAR VAR


Türkiye Atletizm Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği ve İstanbul İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen " İstanbul'un En Hızlısı " Atletizm yarışmaları finalinde geçen yıllarda olduğu gibi Beykoz İlçesi Sporcuları başarılı sonuçlara imza atma geleneğini devam ettirdi.

Ataköy Atletizm Spor Salonunda gerçekleşen koşularda Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları da katılım sağlarlarken birer İstanbul birinciliği ve ikinciliği 3 tane de İstanbul üçüncülüğü başarısı elde ettiler.



Değişik kategorilerde müsabakalara çıkan Asya-Avrupa Yarışlarında derece yapan sporcular kıyasıya bir rekabet içinde oldular.

Yarışların ardından Beykoz Belediyesi GSK Atletizm Takımı Sporcularından Şükran Yeşilbaş İstanbul Şampiyonu, Deniz Can Çelik İstanbul İkincisi, Sabri Yeşilbaş, Duru Sakmen ve Utku Söylemiş ise İstanbul Üçüncülüklerini elde ettiler.



Öte yandan Beykozlu başarılı sporcuları tebrik edip madalyalarını verenler arasında bir önceki dönem Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü olan ve halen İl Müdürlüğünde Şube Müdürü görevini ifa eden Bülent Küçük'te vardı.

Bu sonuçların ardından derece yapan sporcular önce Bölge ardından başarılarını devam ettirirlerse de  Türkiye Şampiyonasında yarışmaya hak kazanmış olacaklar.

ER-HA BEYKOZ olarak başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik eder bundan sonraki etaplarda başarılar dileriz.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder