22 Şubat 2022 Salı

BEYKOZ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İDRİS KURT'TAN PAŞABAHÇESPOR KULÜBÜNE ZİYARET VAR


Paşabahçe Spor Kulübüne sürpriz ve özel bir ziyaret vardı ! Beykoz Belediye Meclisinin Ak Partili Üyelerinden İdris Kurt futbola başladığı Yeşil-Kırmızılı Kulübe ziyaret gerçekleştirirken Kulüp Başkanı Coşkun Okur'dan bilgi aldı.

Yapılan sürpriz ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Paşabahçespor Kulüp Başkanı Coşkun Okur, Kurt'a teşekkürlerini iletti.

Kendi kariyerinde futbolculuk geçmişi de olan İdris Kurt Paşabahçe Spor Kulübünün kendisi için her zaman çok özel konumda olduğuna vurgu yaparken, " Ben ilk kulüp deneyimimi burada yaşadım, futbola daha sonra üst liglerde forma giyecek birçok arkadaşım ile o zamanki toprak sahada çok antrenman yapıp maçlara çıktık. Tabii ki bizim zamanımda futbola şimdikinden çok daha fazla ilgi vardı. Şimdilerde genler maalesef sosyal medya ağlarının adeta esiri olmuş durumda. Bizim zamanımızda tek lüksümüz televizyon idi, bu da kafamızın tamamen futbola verilmesini de beraberinde getirirdi. Her maçtan önce tamamen oynayacağımız maça odaklanırdık. Şimdi sahalar çok güzel, işin teknik boyutu daha da öne çıktı. Paşabahçe gibi o dönemin altyapı anlamında en başarılı birkaç takımından birinde görev yapmak her birimizi de profesyonel lig hayaline sevk etmekte idi. Nitekim birlikte oynadığımız arkadaşlarımız bu başarıları sonradan fazlası ile yaşadı." diye konuştu.

Paşabahçe Kulübünün Pandemi süreci ile oluşan aradan sonraki süreci en iyi şekilde yaşamakta olduğunu gözlemlemekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden İdris Kurt, " Benim oğlum da yolumdan gitti ve halen Paşabahçe Genç Takım kadrosunda yer almakta. Zaten pek çok yaşıtım, futbolcu arkadaşımın çocukları da bizlerin geçtiği yoldan kulübümüzde geçmekte. Paşbahçe her daim büyük bir aile olduğunu göstermekte. Elimden geldiğince de her zaman kulübümün ve ilçe sporunun yanında olacağım " dedi.

İdris Kurt'un uzun süredir kulübüne ziyaret etme düşüncesinde olduğunu bildiklerini hatta adının yazılı olduğu formayı bile hazırlattıklarını söyleyen Başkan Coşkun Okur ise, " İdris Kurt çat kapı sürpriz bir ziyaret yapsa da kenarda tuttuğumuz formasını vermek nasip oldu. Tabii k kulübümüz bünyesinden çıkan bir ismin Beykoz Belediye Meclisinde olmasından dolayı da ayrıca sevinçliyiz. Beykoz Belediyemiz de çok güzel çalışmalara imza atmakta, spora ve sporculara verdiği destekten dolayı da Belediye Başkanımız Murat Aydın ve ekibine de ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterim. İlçemizdeki futbol sahalarının bakımı, onarımı ve elektrik su gibi giderlerinin karşılanması projesini de gönülden destekliyorum. Kulüplerimiz için bu hizmetlerin çok faydalı ve yarar sağlayıcı olduğu düşüncesindeyim. Ayrıca Kulüp tesislerimizdeki yaptıkları çalışmalardan dolayı da şahsım ve Paşabahçespor camiası adına Başkanımız Murat Aydın'a özel bir teşekkür de sunmak isterim. Öte yandan Beykoz Belediye Meclisinde İdris Kurt gibi sporun içinden gelen bir ismin olmasının da ilçe adına bir kazanım olduğunu söylemek isterim. Biz bütün Meclis Üyelerimizi maçlarımızda görmek istiyoruz, kulübümüzde ağırlamak isteriz " diye konuştu.

ERDEM ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder