22 Şubat 2022 Salı

ORTAÇEŞMESPOR MİMARSİNAN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Ortaçeşmespor'da Büyükçekmece Mimarsinan karşılaşmasının hazırlıkları tamamlanırken maç saati heyecanla beklenmeye başlandı.

Bordo-Beyazlı ekip cezası nedeni ile zorlu mücadeleyi Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Stadında oynayacak. Ortaçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur ile Teknik Sorumlu Çetin Nalbantoğlu ile kulüp tesislerinde bir araya gelip kalan maçların analizini yapmalarını istedik.

Takım Antrenörü Çetin Nalbantoğlu Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor karşılaşması sonrasında ceza alana futbolcularından bazılarını geçen hafta sonundan itibaren yeniden takıma dahil etmeye başladıklarını söylerken, "  Tabii ki bu süreçte genç futbolcular ile maça çıkmak bizi bir hayli zorladı. Şimdi aramıza dahil ola tecrübeli futbolcularımız ile kalan maçlarımızı başarı ile tamamlamak istiyoruz. Büyükçekmece Mimarsinan takımı düşme hattında yer alan belki de son şans olarak bu maçı hedef yapmış olacaktır. Bu maçtan çıkaracağımız 3 puan bizi oldukça rahatlatacak. Futbolcu kardeşlerimiz bu zorlu maçta varını-yoğunu ortaya koyup evimize 3 puan ile dönmekte kararlı " şeklinde konuştu.




Bordo-Beyazlı ekipte Genel Kaptan Serkan Çanur ise son 4 maçtan birini maç yapmadan Bay olarak geçecek olmalarının kalan 3 maçtan puanla ayrılmayı zorunlu kıldığını söylerken, " Biz öncelikle kendi işimize bakacağız. Biz galip gelmedikten sonra diğer maçların skorları fazlaca önem arz etmiyor. Bu anlamda rakibimiz olan Aksarayspor'un ligden çekilen Kilyos maçından alacağı 3 puan da ortada. Aslında bu başlı başına bir sıkıntı, bugün biz bu sıkıntının muhatabıyız gelecek sezon başkaları olabilir. Ligden çekildim diyerek birçok takımın kaderi ile oynuyorsunuz. Biz Kilyos ile berabere kaldık, çekildikten sonra her takım 3 puanı hanesine eklemekte. Burada bir adaletsizlik de söz konusu. Bu konu cidden yeniden incelenmeli, ligden çekilen takımlara büyük yaptırımlar olmalı yazık değil mi biz ve bizim gibi bu konu nedeni ile sıkıntı yaşayan takımlara? " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder