25 Şubat 2022 Cuma

LİGDEN DÜŞEN KANLICASPOR'DA SEZONUN DEĞERLENDİRMESİ AHMET KARAMAN'DAN GELDİ


İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden 7 Beykoz İlçe temsilcimiz arasında Ligden düşme hüznü yaşayan 2 kulübümüzden biri olan  Kanlıcaspor'da sezonun değerlendirmesini yapan Genel Kaptan Ahmet Karaman'a tabiriz caizse bir dokunduk bin ah işittik...




2021-22 Sezonunda Remiz Alişan Başkanlığındaki Yönetim ve Aydın Çaylı'nın Antrenörlüğünde lige giriş yapan Boğaziçi'nin yılların kulübünde bu sezon yaşananları özetleyen Ahmet Karaman " Maalesef Amatör Liglerde artık bitmiş, kin, nefret ikiyüzlülük hakim olmuş...biz şerefimizle mücadele ettik, şerefimize lige veda ediyoruz. Çok ama çok uzun yıllardır İstanbul Amatör liglerini takip eden, nabzını iyi bilen biri olarak diyeceğim ki bu sezonki kadar futboldan nefret etme noktasına geldiğimiz bir sezonu hatırlamıyorum." diye konuştu.




Bu sezonun adeta bir röntgenini kendi açılarından çeken Karaman, " Daha sezon başlamadan sorunların muhatabı olmaya başladık, takıma transfer ettiğimiz, antrenmanlarımıza çıkan oyunculardan bizi ortada bırakıp ayrılanlar oldu...şunu da ifade edeyim iyi de transfer parası vermiştik...sonrasında lig maçları başladı elimizdeki isimler ile yola devam ettik. Düşme hattına gelince de son haftalarda takviyeler yaptık ancak bu kez de saha dışı etkenleri, saha içinde çirkinliklerin muhatabı olduk. Çiçekle karşıladığımız rakiplerimizden rövanşta ağıza alınmayacak küfürler, saldırılar gördük. Puan aldığımı maçlardan sonra puan almak suçmuş gibi futbolcularımıza saldırıldı, 13 yaşındaki çocuğa bile tokat atan terbiyesiz ahlak yoksunları nedeni ile yaşadıklarımızın hangilerini anlatayım..." şeklinde konuştu.




Yaşadıkları olumsuzlukları bizlere aktaran Yılların  deneyimli ismi çuvaldızı kendilerine batırmayı da ihmal etmedi..." Öylesine maçlarda puan kayıpları yaşadık ki o işin farklı boyutu. Maalesef bu kayıplar kaderimizin çizilmesinde ana etken oldu. Öte yandan her platformda -Ben Kanlıcalıyım- diye prim yapma düşüncesindeki semtimiz insanları en zorlu günlerimizde yanımızda olmadılar ki , işin en kahredici yanı da bu. Biz ilk kez de ligden düşmüyoruz, çıkılıp düşülür ancak tabiri caizse söylemek isterim sözde dostlarımızdan gelen kurşunlar bizi üzdü...bu zorlu süreçte etrafımıza baktık bizlere en fazla destek olanlar semtimizin insanı bile değil, Allah hepsinden razı oldu. Hani bir tabir var ya bu durumlarda çok kullanılır, şerefimizle oynadık, şerefimizle düştük. O ayak oyunu yapanları ayakları ileriki sezonlarda, yıllarda mutlak surette bir birine dolanacak. " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder