24 Şubat 2022 Perşembe

BEYKOZ BELEDİYESİ GSK MARATONCULARI TÜRKİYE YARI MARATONUNA 2.OLARAK GİRİŞ YAPTI

 

Beykoz İlçesi fiziki yapısı da dikkate alındığında en uygun spor dallarından biri olan Atletizm Sporunda bu anlamda başarılı sonuçlar değişik yaş kategori ve dallarından gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye Yarı Maratonu ilk etap yarışlarında Beykoz Belediyesi GSK Atletizm Takımı Sporcuları da başarılı sonuca imza atarken yarışmayı 2.olarak tamamlayıp sezona güzel bir başlangıç yapmış oldular.

Asım Çetin gibi bir marka ismin antrenörlüğünü yaptığı Alper Demir, Ahmet Alkanoğlu ve Kenan Sarı, Muhittin Gürhan'dan oluşan Beykoz Belediyesi GSK Takımı bu başarısı ile Türkiye Şampiyonasının iddialı takımlarından biri olduğunu da kanıtlamış oldu.

BİR BAŞARI HABERİ DE AHMET ALKANOĞLU'NDAN GELDİ



Beykoz Belediyesi GSK Atletizm Takımı adına bir başka başarı haberi ise Türkiye Üniversiteler Arası Kros Yarışmalarından geldi. Aynı zamanda Beykoz Belediyesi GSK Takımı sporcusu da olan Ahmet Alkanoğlu yarışı şampiyon olarak tamamlarken 12 Mart 2022 Tarihinde Portekiz'de yapılacak Üniversiteler Arası Yarışmada ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder