28 Mart 2021 Pazar

ADEM OVA'DA BÜYÜK BEYKOZ İÇİN BEN DE VARIM DEDİ...

 


Beykoz Spor Kulübü Derneğine Üye olanlar kervanına Adem Ova'da dahil oldu...son Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisindan Beykoz Belediye Meclisi Adayı da olan Adem Ova Çavuşbaşı'nda ikamet etmekte.


Beykoz Spor Kulübünü yakından takip ettiğini ifade eden Adem Ova, üyelik formunu imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, " Bu zorlu süreçte herkes taşın altına elini koymalı diye düşünüyorum. Bunun da ilk yolu Kulübümüze üye olmaktan geçmekte. 113 Yıllık Mazisi olan bu büyük camiaya üye olmak sureti ile ben de kendi açımdan ilk adımı atmış oldum. Herkes gibi Bölgesel Amatör Ligdeki maçlarının başlamasını heyecanla bekliyorum. Bu büyük camiaya Amatör Ligle mücadeleye çıkmak kesinlikle yakışmıyor " şeklinde konuştu.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu ise ilçe kamuoyuna yapmış oldukları çağrıya olumlu cevap vererek kulübe iye olan Adem Ova'yı şahsi ve yönetim kurulu adına teşekkürlerini ilettiğini söylerken, " Gerçekten de zorlu günler geçiriyoruz, bu süreçte en anlamlı destekler kulübümüze yeni üye olanlardan gelmekte. Üye sayımızı arttırmamız gerekmekte. Önümüzdeki hafta kongremizi de yapmış olacağız. Sonrasında oluşturacağımız yönetim ile tamamen Bölgesel Amatör Ligdeki maçlarımıza odaklanacağız. Bu şansı mutlak surette iyi kullanmak istiyoruz " dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder