29 Mart 2021 Pazartesi

BEYKOZ 1908 GECELERE TAKILDI !


Bölgesel Amatör Ligde geri sayım başlarken, Beykoz 1908 A.Ş. Takımı şu ana kadar sadece 1 hazırlık maçı yapabildi. 

Sarı-Siyahlı Ekip ilk maçını Kavacıkspor ile oynayacak iken tesisteki arıza ve eksiklikler nedeni ile Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadından maç yapmadan geri dönmüş sonrasında hafta sonunda Beykoz Stadında konuk ettiği Cevizli Anadoluspor'u 3-1 mağlup etmiş idi.

Boğaziçi Temsilcisinde hazırlık maçı yapacak takım sıkıntısı gözleri İstanbul dışındaki takımlara yöneltmiş durumda.

Sarı-Siyahlı Takımın kurmayları maç yapma düşüncesinde oldukları İstanbul'un Bölgesel Amatör Lig takımlarının antrenmanlarını gece yapması nedeni ile gündüz maç yapma şansı bulamadı. Teklif edilen kulüpler gündüz maça gelemeyeceklerini oyuncularından birçoğunun değişik işlerde çalışmalarının buna engel olduğunu ifade etmekte.

Bazı takımların ise Antalya başta olmak üzere lig öncesi kampa gitmeleri bir başka etken olmuş durumda. Vaktin de daralması sonucu İstanbul'a yakın kentlerdeki Bölgesel Amatör Lig takımları ile temasa geçilmiş iken bazıları ile prensipte maç yapma kararı alınmış ve bir köşede durmakta.

Tabii ki bu durum teknik kadronun da hesaplarını altüst etmiyor değil...özellikle takımda haklarında son karar verilecek gençleri maçlarda görmek isteyen, bu konuda bir haksızlık yapmama düşüncesindeki teknik kadro adeta ince eleyip sık dokuma yapmak zorunda kalıyor.

Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı tüm antrenmanlarını Beykoz Stadında Saat 11.00 de yapmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder