1 Nisan 2021 Perşembe

YENİ HALK EKMEK BÜFELERİ YERLERİNİ ALMAYA BAŞLADI

 


Bir süredir Beykoz dahil birçok ilçede Mobil Araçlar vasıtası ile ekmek satışı gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni tip Ekmek Satış Büfelerinin dağıtım ve monte edilmesine başladı. 

İşletmesi Şehit Yakınları, Gazi, Engelli, Dul ve Yetim vatandaşlara verilen 60 yeni Halk Ekmek Büfesi araçlara yüklenerek, dağıtımı gerçekleşti. Bunlar içinde Beykoz'a da konacaklar da bulunmakta.

Beykoz İlçesinde Büfe olmayan yerlerde mobil araçlar vasıtası ile ekmek satışları ise devam etmekte. Paşabahçe'deki Mobil Araç Beykoz Devlet Hastanesi önündeki Işıklarda bulunmakta.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu paylaşımlarda Halk Ekmek Satış noktaları ile ilgili şu kriterleri hatırlatmıştı...

 " Yeni Halk Ekmek Büfeleri İstanbul'un birçok noktasında kurulmaya başlandı. Yoksulluk Haritasına göre tespit ettiğimiz noktalarda ; şehir yakınları, gazi, engelli, dul ve yetim vatandaşlarımızın işleteceği şekilde İstanbullulara en sağlıklı ve ucuz ekmeği ulaştıracağız "








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder