2 Nisan 2021 Cuma

BEYKOZ ETKİNLİK ALANINDA MUSTAFA CECELİ VE YUNUS YAZAR'DAN MÜZİK ŞÖLENİ VARDI


2 Nisan ülkemizde ve tüm dünyada Otizm Farkındalık günü olarak çeşitli etkinlikler ile kutlanmakta idi. İşte bu etkinliklerin Beykoz ayağında ise tanınmış sanatçı Mustafa Ceceli ve Beykoz'u medarı iftiharı konumunda olan Otizmli Yunus Yazar ki Beykoz'un Mozart'ı olarak bilinmekte güzel bir konser verdiler.



Beykoz Belediyesinin Gümüşsuyu Etkinlik alanındaki bu son programa etrafı bariyerler ile çevrili alandan Hes Kodu okunan ve temiz gözüken vatandaşlar katıldı. Beykoz Protokolü de Dünya Otizm Farkındalık Gününde etkinliğe önem verenlerden idi.



Nitekim başta Beykoz İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli olmak üzere Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, ve bazı Başkan Yardımcıları, birim müdürleri dışında Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatından Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve temsilcileri de hazır bulunanlar arasında idi. 



Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman bazı ilçe yöneticileri ile katılım sağlayan isimlerden idi. Bu anlamlı ve özel güne Beykoz İlçesinde bu anlamda faaliyette bulunan başta Omurilik Felçlileri Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe olmak üzere, Beykoz Engelliler Derneği Yöneticileri de dikkat çekenler arasında idi.



Etkinlik Beykoz'un Mozart'ı Yunus Yazar için hazırlanan bir video gösterimi ile başladı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi... sonrasında beklenen an geldi ve Yunus Yazar ile Mustafa Ceceli aynı sahneyi paylaşıp eser icra ettiler.



1970'li yılların en popüler eserlerinden olan ve Sanatçı Şenay ile anlam bulan parçayı yani Hayat Bayram olsa adlı eseri Yunus Yazar çaldı, Mustafa Ceceli seslendirdi. Bu esnada sahnede otizmli çocuklar ve Beykoz Protokolü de yer aldı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder