2 Nisan 2021 Cuma

BEYKOZ 1908'İN KOCAELİSPORLU FORVETİ ONUR KANDÖKEN FORMU İLE UMUT VERİYOR


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımının kadrosuna dahil ettiği futbolcular içinde hazır görüntü veren isimlerden birisi de forvet Onur Kandöken...

1998 Doğumlu olan Onur Kandöken Çenesuyu Plajyoluspor takımında ilk lisansının çıkmasının ardından Kocaelispor'a transfer olduktan sonra bu takım ile profesyonellik de yaşamıştı. Şile Yıldızspor'dan sonra İstanbul'da ikinci dönemini Beykoz 1908 ile yaşamaya başlayan yetenekli forvet çıkmış olduğu hazırlık maçlarındaki performansı ile izleyenlerden de iyi not almış durumda.



" Beykoz gibi 113 yıllık bir camiaya gelmekten mutlu olduğumu ilk açıklamamda yapmıştım. Gerçekten de saygı duyulacak bir kulüp. Maalesef o büyük taraftarı ile buluşamayacağız. Ben yapı itibarı ile de taraftarı olan takımda onlardan gelecek destek ile daha da bir güç, motivasyon kazanan biriyim. Bunu Kocaelispor forması ile yaşadım. Keşke gönül isterdi ki İstanbul'da en cefakar, tanınmış taraftar kitlesi olan Boğazın Yargıçları önünde de forma giyebilsem. Pandemi süreci nedeni ile bu mümkün olmayacak. Beykoz takımında forma giymek bana da onur vermekte. Ligin başlamasına az bir zaman kala yavaş, yavaş takım oturmaya başladı. Burada çok iyi anlaştığım futbolcular var. Bir ekip ruhu ile hareket ederek, bir birlerimizin açıklarını da yeri geldiğinde kapatarak el birliği ile bu büyük camiayı profesyonel lige taşımak istiyoruz " diye konuştu.


Kocaelispor'da tüm Yaş Grubunda Akademi Takımlarında forma giydikten sonra A Takıma yükselen ve Yeşil-Siyahlı forma altında başarılı maçlara imza atan Onur Kandöken Beykoz'da fazlası ile dikkat çekecek bir yetenek izlenimi vermekte.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder