31 Mart 2021 Çarşamba

BEYKOZ 1908'DE ERDEM YILMAZ RÜZGARI ERKEN ESMEYE BAŞLADI

 


Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Erdem Yılmaz Rüzgarı erken esmeye başladı...Beykoz İlçesinden yetişen son dönemlerdeki en başarılı forvetlerden oynayan Erdem Yılmaz Cevizli Anadoluspor maçının ardından Afrika Karması maçı sonrasında da maça damgayı vuran isimlerden oldu.

Afrika Karması karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna dahil olan yetenekli oyuncu hem oynadı, hem de oynattı. İkinci yarıda gelen farklı skorda verdiği gol pasları ile alkışı alan Erdem Yılmaz, bir de gole imza attı.

Lig başlayıncaya değin tam olarak hazır hale geleceğini belirten Erdem Yılmaz, " Takım olarak artık lig havasına girmeye başlıyoruz. Hazırlık maçlarında ben de elimden geldiğince takıma katkıda bulunma düşüncesindeyim. Gol atmak kadar attırmak da bana keyif veriyor. İnşallah bu büyük camia hak ettiği yere gelecek. Bölgesel Amatör Ligde iyi bir gruba düştük. Bunun avantajını değerlendirmek gerekir. Takımda gerçekten de yetenekli benim de iyi anlaşabileceğim arkadaşlarım var. İlk maçımıza kadar bir birimizi daha da tamamlamış hale geleceğimize eminim. " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder