30 Mart 2021 Salı

BEYKOZ SPOR KULÜBÜNE İKİ ÜYELİK DAHA VAR

 


Beykoz Spor Kulübü Derneğine iki yeni üye daha dahil oldu...Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu'nun yoğun bir mesai ile üzerine yoğunlaştığı bir konu olan Beykoz Spor Kulübüne son 1 yıl zarfında birçok yeni üye kazandırılmış idi.

Bu kapsamda Beykoz Spor Kulübüne son üye olan isimler ise Özgür Yavuz ve Tufan Yakuboğlu oldular. Kulüp Merkezinde Başkan Zeki Aksu ile buluşan ve genel durum hakkında etraflıca bilgi edinen iki isim ardından üyelik formlarını doldurarak Sarı-Siyahlıların arasında resmi olarak da dahil oldular.



Başkan Zeki Aksu, " Bilindiği üzere Beykoz Spor Kulübüne üyelik kampanyamız uzun zamandır devam etmekte idi...en son olarak 3 kuşaktır Beykozlu olan İş Adamlarımızdan Özgür Yavuz ile Tufan Yakuboğlu davetimi kırmayarak Kulübümüze Üye oldular. Çok teşekkür ediyorum, her iki isme de üyelikleri hayırlı olsun. Öte yandan önümüzdeki günlerde yapacağımız Kongrede Yönetim Kurulunda yer alacaklarından, bu zorlu süreçte, profesyonel liglere uzanan yolculuğumuzda bize eşlik edeceklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. " diye konuştu.



Özgür Yavuz ve Tufan Yakuboğlu ise yaptıkları açıklamada, " Beykoz Spor Kulübü gibi 113 yıllık bir mazisi olan asırlık çınara üye olmak bizleri de mutlu eti, heyecan kattı. Aslında bu üyelik çok daha önce gerçekleşmekte idi. Maalesef  Kulübümüz bazı kesimlerce adeta yalnızlığa terk edilmiş durumda. Ben Beykozluyum diyen ve de özellikle maçlarına gelen, her yerde kulüp hakkında konuşanlar önce gelip kulübün durumunu gözlemlesinler, sonra da gereğini yerine getirsinler. Bizler de taşın  altına elimizi koyduk, ama bu taşın kaldırılması için de toplumun farklı kesimlerinden katılımların olması gerekmekte. Özellikle Yerel Yöneticilerin kulübe uzak durmaları anlaşılır şey değil...birlik beraberlik sağlanmadan da düzlüğe çıkılamaz. Fedakarlıksa herkes yapmalı, bu tarihimize karşı bir sorumluluğumuzdur " diye konuştular.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder