28 Mart 2021 Pazar

BEYKOZ STADI ŞENLENMEYE BAŞLADI...


2020-21 Sezonunda TFF Bölgesel Amatör Lig 5.Grubunda mücadele edecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımı ilk hazırlık maçına Cumartesi günü çıktı. 

Beykoz Stadında belirli sayıda izleyici müsabakayı takip etme şansı yaşarken, özellikle değişik takımlardan ve de Beykoz 1908 ile aynı grupta yer alacak takımlardan temsilcilerin de karşılaşmayı takip ettikleri gözlemlendi.



Beykoz Stadında yaşanan hareketlilik dikkatlerden kaçmazken Futbol Takımının gönüllülerinden Bayram Önal maç öncesinde bir önceki sezondan kalan köşe bayraklarının hepsini yeniledi.



Sarı-Siyahlı futbolcular maça çıkmadan daha soyunma odasında heyecanı yaşamaya başlamıştı. Özellikle maç kadrosunda olan genç isimler kendi kaderlerini de tayin edecek müsabaka için tam konsantre olmuş göründü.



Müsabakadan önce takım listelerinde HES Kodlu incelemeler yapıldı. Futbolcular dışında herkes maskesini takmış mümkün olduğunca da mesafeli durmakta idi.

Beykoz Tribününde dışarıdan takip için gelen Teknik Adamların yanı sıra Beykoz İlçesinden birçok Antrenör de müsabakayı dikkatli gözler ile takip ettiler.


Cevizli Anadoluspor maçında Sarı-Siyahlı oyunculardan en şanssız isim ise Kaleci Meriç idi...hep denip durur ya -
Kalecilerde maçlarda gelecek ilk top çok önemli - diye...tecrübeli kaleci işte bunu bizzat yaşadı...ilk gelen topa hamlesini yapsa da yeterli olmadı, ikinci hamlede penaltı kararı geldi...



Peki Gençler içinde göze batan isimler yok muydu? gençlerde göze batan belki de tek kişi sol bek oynayan Furkan Ar oldu gibi...Çubukluspor'dan gelen başarılı oyuncu kademede başarılı bir görüntü çizdi, zaman, zaman da ataklara katkı verme gayretinde oldu. 



Rakibine yakın markaj ile baskı uyguladı. Nitekim maça olan konsantresi sonunda girdiği kademede çizgiden olası bir golü de çıkardı.



Günün en şık golü ise Ahmetcan Özdemir'den geldi...kimsenin beklemediği bir anda uzak mesafeli mükemmel bir gole imza atıp hak ettiği alkışı da aldı. Genç oyuncu geçen seneye göre bu maçta daha da bir kendini geliştirmiş izlenimi verdi.



Yine dikkatleri çeken bir başka isim ise bu güne değin fora giydiği her takımda golcü kimliği ile ön plana çıkan forvet Erdem Yılmaz idi...birkaç kez Beykoz 1908'e transferi gündeme gelen olan ancak kısmet olmayan yetenekli isim ikinci yarıda oyuna dahil olup uzak mesafeli çektiği şutun direkten dönmesi ile moralli başlayan isimlerden olup bir de penaltı golüne imza attı.

Tam 14 yıl sonra çok genç yaşta profesyonellik yaşadığı Beykoz 1908'e geri dönüş yapan forvet Gökhan Kılınç yeniden formasına kavuştuğu için gayet mutlu göründü. Gökhan bu sezon takıma güç katacak isimlerden olacağını ilk yarının bazı bölümlerinde verdi.



Maçın ikinci yarısının başında stattan ayrılmak zorunda kaldığımızdan ikinci yarıdaki futbola ait bir izlenimimiz olmadı. Dün ( Cumartesi ) iki ayrı takım ile maça çıkılırken, bir diğer 11 de arka sahada antrenmanda idi. Bu grupta gençler ağırlıklı idi bir de antrenman eksiği olanlar vardı.



Tabii ki bu daha ilk maç idi ama zaman da bir hayli daraldı...hafta içinde iki hazırlık maçlı günler yaşanacak gibi...biran önce takım kurgusu, kadrosu da netleşmek zorunda...Teknik Direktör Ergun Ortakçı'nın bildiğimiz ve de tahmin ettiğimiz kadarı ile kafasındaki ilk 11 şablonunda 7-8 isim, futbolcu netleşmiş durumda...diğer isimler için ise dış transferde listede olanların alınıp alınamayacağı önemli, yoksa mevcut kadrodan eklemeler yapılacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder