30 Mart 2021 Salı

İYİ PARTİ BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATINDAN STK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR


İyi Parti Beykoz İlçe Teşkilatı İlçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam etmekte. Bu kapsamda Sosyal Medya hesaplarından yapılan paylaşımlarından bir haber derledik....

BEYKOZ SAMSUNLULAR DERNEĞİ ZİYARETİ

İlçe Başkanımız Sn. Akif TAŞDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Savaş GÜLTEKİN, Murat İLNAM, Sevda AY, Seda ALTUN, Adem NEBİOĞLU ile birlikte Beykoz Samsunlular Derneğini ziyaret ettik.



Beykoz'un, Beykozlu Samsunluların sorunlarını, isteklerini ve çözüm önerilerini dinledik.
Yapabileceklerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı Beykoz Samsunlular Dernek Başkanı Sn. Ömer ALTUN ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz.

BEYKOZ DERNEKLER BİRLİĞİ ZİYARETİ

İlçe Başkanımız Akif TAŞDEMİR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Murat İLNAM, Esra CEYLAN, Sevda AY, Adem NEBİOĞLU ile Beykoz Dernekler Birliği Başkanı İnan AKTÜRK ve yönetimini ziyaret ettik. Beykoz derneklerinin sorunları, imar, spor, işsizlik, uyuşturucu, trafik ve engelli dünyası gibi birçok sıkıntı hakkında karşılıklı istişarelerde bulunduk.
Misafirperverliklerinden ötürü İnan AKTÜRK ve yönetimine teşekkür ederiz.




SOĞUKSU MUHTARLIĞINA DA ZİYARET VARDI...

Soğuksu Mahalle Muhtarımız
Muammer Aydınoğlu
nu yeni yerinde ziyaret ettik. Soğuksu Mahallesi Merkezinde yapılan Kültür Merkezi gerçekten gençlerimize ciddi faydalar sağlayacak pozisyonda inşa edilmiş. kayıtlar da başlamış durumda. Mahallemize ve gençlerimize
hayırlı olsun
.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder