2 Nisan 2021 Cuma

BEYKOZ 1908, AFRİKA KARMASI İLE 2 KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİ


Bölgesel Amatör Lig maçlarına hazırlanan Beykoz 1908 A.Ş. Takımı bugün ligin bir diğer İstanbul temsilcisi olan Yeşilköyspor ile Bakırköy'de yapacağı maçın Saha izninin alınamaması sonrasında iptal edilmesi ile Beykoz Stadında 2.kez Afrika Karması ile karşı karşıya geldi.



Beykoz Stadında oynanan karşılaşması aynen ilk maçta olduğu gibi yüksek tempoda geçti. Genellikle Afrika'nın değişik ülkelerinden gelen ve İstanbul ve Anadolu'da değişik takımlarda futbol oynayan futbolcuların yanı sıra, Beykoz karşısına çıkan kadroda bazı Türk ve Azeri futbolcular da forma giydiler.



Stat : Beykoz

Hakemeler : Osman Turut-Mehmet Şahin

Beykoz 1908 A.Ş. : Meriç ( Dk.46 Muharrem ), Alihan, Bahadır Sekizkardeş, Cenk Güven, Volkan Dinç ( Dk.80 Özgür ), Aziz Abaramak ( Dk.73 Aziz Demir ), Ahmet Keskin ( Dk.46 Ahmetcan Bayraktar ), Onur Gündoğdu ( Dk.46 Alperen ), Erdem Yılmaz ( Dk.46 Onur Kandöken ), Ufuk Koç ( Dk.79 Ahmetcan Özdemir )

Teknik Direktör : Ergun Ortakçı

Afrika Karması : Vıctor ( Dk.77 Omar ), İlker, Ömer ( Dk.60 Farzan ), Utkan, Lokman, Boris ( Dk.30 Talha ), Fridey ( Dk.71 Muhammed ), Yasin ( Dk.46 Czy ), Paşa ( Dk.46 Yasin ), Ali ( Dk.67 Saman ), Kıngsley ( Dk.77 Akubuke Thankgod )

Takım Sorumlusu : Erol Özbek

Goller : Dk.8 Talha, Dk.15 Kıngsley, Dk.47 Onur Kandöken



Dk.8 Etkili gelişen Beykoz atağında Talha Çetin ayakta alkışlanacak estetik bir rövöşata golü ile fileleri havalandırdı.

Dk.15 Sağ kanattan gelişen atakta yapılan ortada topla ceza alanında buluşan Kıngsley önce kontrolünü yaptı ardından durumu eşitleyen gollük vuruşunu...1-1

Dk.38 Aziz Abaramak şansını uzaktan denese de top üstten auta çıktı.

Dk.41 Sağ kanattan gelişen atakta ceza alanına yapılan yüksek ortaya iyi yükselen Ufuk Koç'un kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.



Dk.47 Ufuk Koç ile rakip yarı alanda başlayan Beykoz 1908 atağında top sağdan bindirme yapan Alperen'e aktarıldı, onun da ceza alanına çıkardığı ortada topla buluşan Onur Kandöken güzel bir vuruş ile skoru 2-1 yaptı.

Dk.55 Afrika Karması bu dakikada organize bir atakla tehlike yarattı...seri hareketler ile 3 Beykozlu futbolcuyu oyundan düşüren Fildişi Sahilli oyuncu Lokman topu ceza alanına yönelen Kıngsley'e aktardı onun vuruşunu Kaleci Muharrem çıkardı, dönen topa bu kez Ugandalı Muhammed'in vuruşunda top yandan auta çıktı.

Dk.58 Kocaelispor forması da giyen yetenekli forvet Onur Kandöken'in uzaktan çektiği şutta top yandan auta çıktı.

Dk.66 Ani gelişen Afrika Karması atağında günün çalışkan isimlerinden olan Emenike Lakaplı, Kigsley bir anda Kaleci Muharrem ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda ters ayakla yakalanan başarılı Kaleci son anda ayağı ile topu çelmesini bildi.

Dk.68 Sol kanttan atağa çıkan Volkan Dinç'in rakip ceza alanına yaptığı ortaya iyi yükselen Ufuk Koç'un kafa vuruşunda top yan direkten döndü.

Dk.69 Bir kez daha uzaktan şansını deneyen Aziz Abaramak'ın sert şutu bu kez Nijeryalı Kaleci Victor'da kaldı.

Dk.76 Yasin ile başlayan konuk takım atağında bu oyuncu topu çok iyi taşıyıp bir anda Kaleci Muharrem ile karşı karşıya kalması sonrasında top Muharrem'den döndü bu kez topu önünde bulan Thenkgod'un aşırtmasında top az farkla üstten auta çıktı.

Maçın kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca müsabaka Beykoz 1908 A.Ş. nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder