1 Nisan 2021 Perşembe

MURAT ALTIKARDEŞLER'DEN BEYKOZ KULÜBÜNE İADE-İ ZİYARET VAR

 


Bölgesel Amatör Lig için hazırlıklarına, antrenmanlarına devam eden Beykoz 1908 A.Ş. Takımına ziyaretler de devam etmiyor değil. 

Beykoz Stadındaki İdari binanın en üst katında günün her saati değişik insanları görmek mümkün...kimi zaman Kulübe Üye olmak için gelenler...kimi zaman takımda forma giymiş isimler, kimi zamanlar ise forma giymiş isimlerin oğulları, torunları...yani kısacası hareketli mi hareketli, heyecanlı mı heyecanlı bir koşuşturma sürüp gitmekte.

İşte bu ziyaretlerden birisi iade-i ziyaret anlamı da taşımakta...Beykoz Spor Kulübü Yönetiminde uzun süre görev yapmış isimlerden Halit Altıkardeşler'in kendisi gibi Beykoz Sevdası ile yetiştirdiği meslek sahibi olan çocuklarından Murat Altıkardeşler hem iade-i ziyaret gerçekleştirdi, hem de Bölgesel Amatör Lig yolunda başarılar dileyip son durum hakkında bilgi edindi.

Murat Altıkardeş'in yapmış olduğu ziyarete ilişkin Kulüp Sosyal Medyasından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi...


ALTIKARDEŞLER' DEN İAEDİ ZIYARET

İETT Genel Müdür Yardımcısı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu' nun danışmanı kulūbūmūzūn geçmiş dönem yöneticilerinden (2006-2008)ve Basketbol Şube Sorumlusu doğma büyüme 3 nci kuşak Beykozlu kulūbūmūzūn geçmiş dönemlerinde uzun yıllar yönetim kurullarında birlikte çalıştığımız Halit Ziya Altıkardeşler ağbiğimizin sevgili oğlu Murat Altıkardeşler'i bugün saat 17.30 da Beykoz Stadında tarafıma iaedi ziyarette bulundu.
5 Nisan Pazartesi günü saat 11.00 de yapılacak kongrede şahsıma ve yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar dileyen Murat Altıkardeşler ile Beykoz Spor Kulübünün bu sezonki planlamasını konuştum.
Beykoz'un ve Beykoz Spor Kulübünün her daim maddi ve manevi olarak yanında olacağını söyleyen Beykoz Stadını birlikte gezdiğimiz Murat Altıkardeşler'e şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder