28 Mart 2021 Pazar

BEYKOZ KAYNARCA KÖYÜ SK GENEL KURULUNU YAPTI

 


Pandemi Süreci edeni ile Dernek Statüsündeki Spor Kulüpleri de Genel Kurullarını ertelemek zorunda kalmışlardı. 

Son açıklanan kurallar kapsamında bu ay itibarı ile belirlenen şartlarda, maske-mesafe hijyen şartlarında ilçemizde bir biri ardında kongreler de gerçekleşmekte. Hafta sonunda Genel Kurullarını yapan Spor Kulüplerimizden birisi de Beykoz Kaynarca Köyü Spor Kulübü idi.




Kaynarca Köyündeki ( Mahallesindeki ) Genel Kurula Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile birlikte Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden isimler de katılım sağladılar.

Kaynarca Köyü SK Genel Kurulunda Divan Başkanlığını Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Şeref Kurtuluş yaparken Divan Üyeleri olarak da Mustafa Babuz ve Beykoz Elmalı Spor Kulübü Başkanı Yusuf Dinç görev üstlendiler.

Kongre Takvimi doğrultusunda belirlenen maddelerin geçilmesi sonrasında yapılan oylama ile Yücel Akkaya bir kez daha Kulüp Başkanlığına seçildi.

Başkan Akkaya Beykoz Kulüpler Birliğinden olan katılımın kendisini mutlu ettiğini belirtirken, " Gönül isterdi ki Kongremizi yapalım ardından bu güzel bol oksijenli doğal ortamda hoş bir sohbet imkanı yaşayalım. Maalesef bu pandemi süreci tüm kesimler gibi bizleri, spor kulüplerini de derinden etkiledi. Özellikle bizim gibi merkeze biraz uzakta olan spor kulüpleri için önemli bir sosyal faaliyet olan maçlar ve diğer etkinlikler yapılamıyor. Çocuk ve gençlerimiz için endişe duymamak ne mümkün. İnşallah bu günleri de atlatacağız. Yeter ki bizler, tüm ülke insanı önlemlere sıkı sıkıya bağlı kalsınlar. Katılımlarından dolayı konuklarımıza başta Asım Başkanımız olmak üzere bir kez daha teşekkür ediyoruz " diye konuştu.

Öte yandan Yücel Akkaya Başkanlığındaki Beykoz Kaynarca Köyü Spor Kulübü Yönetimi şu isimlerden oluştu....Serdar Çırak, Ersin Akkaya, Gökhan Kaşoğlu, Dursun Ali Çırak, Kadir Kasarcı, Ramazan Şamlıoğlu.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Sezgin Öztürk, Hidayet Makas, Ertuğrul Makas, Necati Karaoğlu, Onur Özdemir, Okan Şentürk, Emre Akkaya oldular.

Denetim Kurulu Asil Üyeleri Gökhan Kaya, Ali Aksamal  olurken Yedek Üyeliklere ise Kazım Çırak, Ömer Çırak ve Rasim Özdemir seçildiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder