29 Mart 2021 Pazartesi

AŞKIN KARADENİZ SEVENLERİNİ KORKUTTU...GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZLE


Beykoz'da spor camiasının yakından tanıdığı isimlerden olan Aşkın Karadeniz'in kalp krizi geçirmesi spor camiasında tedirginliğe neden oldu.

Beykoz'da spor camiası tarafından tanınan ve köklü kulüplerinde teknik adam olarak görev yapan Aşkın Karadeniz kalp krizi geçirdi. İstanbul Mesudiyespor ve Paşabahçespor gibi kulüplerdeki başarılarıyla, Beykoz'un spor tarihinde yer edinen Karadeniz,e ilk müdahale Beykoz Devlet Hastanesi'nde yapıldı.  



Önceki gece evinde uyurken rahatsızlanan Aşkın Karadeniz sabahın erken saatlerinde kendisinde görev yaptığı Beykoz Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Burada yapılan ilk tetkiklerin sonucunda kalp krizi geçirdiği tespit edilen Karadeniz, Kavacık'ta özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kaldırıldığı özel hastanede Kardioloji servisine yatırılan Aşkın Karadeniz, apar topar anjio ya alındı. Yapılan anjio sonucunda kalp damarlarının tıkalı olduğu tespit edilen Karadeniz'e stend takılırken, tıkalı damarları anjio uygulamasıyla açıldı.

24 saat yoğun bakımda gözlem altında tutulan Karadeniz, ertesi gün istirahat etmek üzere evine gönderildi. Aşkın Karadeniz'in eşi Filiz Karadeniz, sevilen teknik adamın sağlık durumunun şu an itibariyle iyi olduğunu ve bir süre daha evinde istirahat edeceğini bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder